Avārijās Latvijā gājuši bojā divi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/Scanpix

Vakar Latvijā reģistrēti 112 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi, bet cieta vēl 13 cilvēki, informē Valsts policija.

kā ziņots, trešdienas vakarā Jelgavā, uz Rīgas ielas, automašīna notrieca sievieti, kura negadījuma vietā mirusi. Notikuma vietā policijas darbinieki konstatēja, ka 1986.gadā dzimis vīrietis, vadot "Toyota" markas automašīnu, notriecis 1959.gadā dzimušu sievieti. Policija sākusi kriminālprocesu, kurā tiek izmeklēti negadījuma apstākļi.

Vēl viens cilvēks gājis bojā avārijā, kas notikusi Kurzemē.

Vakar septiņi cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, pa diviem - Vidzemē un Latgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Zemgalē. No cietušajiem pieci bija gājēji.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi četrus autovadītājus: trīs - Rīgā, bet vienu - Zemgalē. Rīgā aizturēts arī viens autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 118 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 40 autovadītāji, Vidzemē - 28, Zemgalē - 21, Latgalē - 16, bet Kurzemē - 13 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 336 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu