NASA zinātnieks paziņo, ka Zemi varētu būt apciemojuši citplanētieši (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aģentūra NASA daļēji tika radīta, lai visumā meklētu pierādījumus par citplanētiešu eksistenci. Kamēr aģentūra pavisam drošus un oficiālus pierādījumus vēl nav atradusi, kāds NASA zinātnieks paziņojis, ka, iespējams, citplanētieši uz Zemes ir bijuši, raksta izdevums “Fox News”.

Pētījumā NASA datorinženieris un profesors Silvano P. Kolombano (Silvano P. Colombano) teoretizē, ka citplanētieši nav tādi, kā mēs iedomājamies.

“Es tikai gribu uzsvērt, ka citplanētu inteliģence, ko mēs varētu atrast vai kas atrastu mūs, varētu nesastāvēt no oglekļa bāzes kā mēs,” pētījumā raksta Kolombano.

Ja ārpuszemes dzīvība nav bāzēta uz oglekļa, kā tas maina to, kas mums jāmeklē? Kolombano atzīmē, ka tas maina ļoti daudz. Tāda dzīvība varētu būt ļoti sīka, superinteliģenta un nemirstīga. Citplanētieši varētu būt atklājuši tādas tehnoloģijas, kādas cilvēki pat nespēj vēl saprast, padarot iespējamus, piemēram, starpzvaigžņu ceļojumus.

“Ja mēs mainām savus pieņēmumus par to, kāda varētu būt citplanētu dzīvība un tehnoloģijas, var sākt nopietnāk pārdomāt citplanētiešu iespējamo viesošanos uz Zemes,” raksta Kolombano.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu