Nurmagomedova tēvs: Cīņa pret Meivezeru varētu notikt Groznijā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Abdulmans Nurmagomedovs (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs
Abdulmans Nurmagomedovs (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznes Habiba Nurmagomedova tēvs Abdulmans Nurmagomedovs izteicies, ka viņa dēla cīņa ar divpadsmitkārtējo pasaules boksa čempionu piecās svara kategorijās amerikāni Floidu Meivezeru junioru ir ļoti iespējama, turklāt tā varētu notikt Groznijā. 

"Habiba cīņa ar Meivezeru ir iespējama. Floids pats sāka kontaktēties ar mūsu komandu. Tā ka tas ir interesanti ne vien abām pusēm, bet arī ļoti nopietnam investoram. Cīņa varētu notikt 30 tūkstošu ietilpīgajā "Akhmat-Arena" 4. maijā Groznijā," izdevumam "Izvestia" sacīja Abdulmans. "Habibs daudz sparingo ar augstākā līmeņa bokseriem un izskatās ļoti pieklājīgi."

Par Nurmagomedova un Meivezera iespējamo cīņu runā jau ilgāku laiku. Turklāt interese esot abām pusēm. Amerikānis norādījis, ka viņa motivācija ir nopelnīt naudu un sagādāt izklaidi boksa līdzjutējiem. 

"Ja mūs diskvalificēs uz deviņiem mēnešiem, tad mēs varēsim to izmantot, lai gatavotos boksa cīņai. Skatījāmies Konora Makgregora cīņu ar Meivezeru, kurā īrs izskatījās visai labi trīs četrus raundus. Esmu drošs, ka Habibs ir spējīgāks. Kā minimums 7-8 raundus. Jāņem vērā Floida vecums, viņam jau ir 41 gads, bet Habibs ir ļoti izturīgs," norādīja Abdulmans Nurmagomedovs. 

Habibs Nurmagomedovs savas karjeras laikā vēl nav aizvadījis nevienu boksa cīņu, kamēr Meivezers profesionālajā ringā devies 50 cīņās, izcīnot visas uzvaras, no kurām 27 ar nokautu. 

Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: AP/LETA

"Meivezers ir spēcīgs no distances. Viņš ir ļoti ātrs un pārliecināts cīkstonis. Bet vai Habibs ir slikts no distances? Mums ir laiks, lai uzlabotu tehniku, strādājot kopā ar Anatoliju un Vasiliju Lomačenko," sacīja Krievijas MMA zvaigznes tēvs. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu