Tramps izvirzīs bijušo "Fox News" korespondenti Nauertu par ASV vēstnieci ANO (3)

TVNET/LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

ASV prezidents Donalds Tramps nominēs Valsts departamenta preses sekretāri Heteri Nauertu ASV vēstnieka ANO amatam, vēsta ASV mediji. Trampa administrācijas laikā Nauerta sāka strādāt Valsts departamentā, bet pirms tam viņa bija "Fox News" korespondente un diskusiju vadītāja.

Ja Nauerte tiks izraudzīta un Senāts viņu apstiprinās, viņa pārņems šo amatu no aizejošās ASV vēstnieces ANO Nikijas Heilijas, kura oktobrī paziņoja par savu atkāpšanos, neminot iemeslus.

ASV medijos 48 gadus vecā Nauerte jau kopš novembra minēta kā galvenā kandidāte uz šo amatu un sagaidāms, ka Tramps viņu izvirzīs piektdien.

Nauerte bija diskusiju vadītāja un korespondente konservatīvajā kabeļtelevīzijas kanālā "Fox News", pirms viņa 2017.gada aprīlī sāka strādāt Valsts departamentā. Viņa bija valsts sekretāra vietnieka pienākumu izpildītāja sabiedriskās diplomātijas un sabiedrisko lietu jomā no šī gada marta līdz oktobrim.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu