Kesels izceļas ar 2+2 "Penguins" uzvarā pār "Islanders"

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Fils Kesels (no kreisās)
Fils Kesels (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

Fils Kesels ceturtdien atzīmējās ar četriem punktiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē un kaldināja Pitsburgas "Penguins" komandas uzvaru.

Pitsburgas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 6:2 (2:1, 3:0, 1:1) pārspēja Ņujorkas "Islanders".

Kesels šajā mačā guva divus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, tāpat ar diviem precīziem metieniem atzīmējās Kriss Letangs.

"Šī sezona mums nav iesākusies labi, taču esam uz pareizā ceļa. Vēl priekšā daudz spēļu, kurās progresēt un kļūt labākiem," pēc uzvaras pauda Kesels.

Citā mačā savu pirmo spēli šosezon aizvadīja zviedru uzbrucējs Viljams Nīlanders, taču viņš neglāba Toronto "Maple Leafs" komandu no zaudējuma, Kanādas vienībai savā laukumā ar 4:5 (1:3, 0:1, 3:0, 0:1) pagarinājumā piekāpjoties Detroitas "Red Wings".

Tikai pagājušajā nedēļā noslēdzās sāga ap Nīlandera līgumu, abām pusēm noslēdzot vienošanos uz sešām sezonām par 45 miljoniem ASV dolāru (39,6 miljoniem eiro). Iepriekš abas puses nevarēja vienoties par atalgojumu, tādēļ Nīlanders atradās Eiropā.

Savā atgriešanās mačā viņš spēlēja vienā uzbrucēju virknējumā ar Ostonu Metjūsu un Patriku Marlo, taču trešā perioda vidū tika atstāts uz rezervistu soliņa.

Uzvaru ceturtdien svinēja arī NHL līdere Tampabejas "Lightning", kas savu līdzjutēju priekšā ar 3:2 (1:1, 0:0, 2:1) apspēlēja Bostonas "Bruins".

Tikmēr zaudējumu ceturtdien cieta Rietumu konferences līdere Nešvilas "Predators", kas viesos ar 3:5 (0:2, 1:2, 2:1) piekāpās Vankūveras "Canucks".

Turpretī uzvaru svinēja Nešvilas komandas tuvākā sekotāja Kolorādo "Avalanche", kas izbraukumā ar 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) guva virsroku pār Floridas "Panthers".

Savukārt ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Kalgari "Flames", kas mājās guva virsroku 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pār Minesotas 'Wild". "Flames" vārtsargs Maiks Smits atvairīja visas jeb 31 pretinieku mesto ripu.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 45 punktiem 30 mačos atrodas Tampabejas "Lighting", kam ar 41 punktu 29 cīņās seko Toronto "Maple Leafs", bet pie 38 punktiem 29 dueļos tikusi latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres". Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 39 punktiem 29 spēlēs ir Nešvilas "Predators", otrā ar tādu pašu bilanci ir Kolorādo "Avalanche", bet trešo vietu ar 38 punktiem 29 dueļos ieņem Kalgari "Flames".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu