Dziedātāja no Latvijas par dzīvi Londonā, tikšanos ar Lēdiju Gāgu un FIFA himnas ierakstīšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 8. decembrī, pie 360TV skatītājiem nonāks jaunākā "Sapnis par Eiropu" sērija, kurā Intars Rešetins viesosies pie dziedātājas Adelinas, kura popularitāti Latvijā ieguva pēc tam, kad dziedātāja Lēdija Gāga nosauca viņu par Latvijas princesi un novēlēja viņai par tādu kļūt. Nu Adelina par savām mājām sauc Londonu, kur piepilda savu sapni par dziedātājas karjeru. 

Pavisam nesen Adelinu iepazina visa zemeslode, jo viņa kopā ar mūzikas grandu RedOne un "Now United" iedziedāja FIFA himnu "One World" - klipam YouTube ir vairāk kā 26 miljoni skatījumu!

Intars Rešetins, viesojoties pie Adelinas, uzzinās, kā mīlēt austrumu kultūras, kas dziedātājai īpaši tuvas, kā meditēt, cenšoties nenoģībt aiz smiekliem, un gleznot, šķaidoties ar krāsām uz nebēdu. Intars arī pabūs privātā lidmašīnā, ar kuru lidojusi ne tikai Adelina, bet arī pasaules mēroga zvaigznes, kā arī dosies uz kādu mistisku pagrīdes lokālu Londonas centrā. Un, protams,- mājas studijā pie slavena producenta. 

Skatītāju iemīļotais piedzīvojumu šovs "Sapnis par Eiropu" 8. decembrī, plkst. 21:00, kanālā 360TV!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu