Rīgas cirka jubilejas gadu noslēgs godalgotā izrāde “Fauna”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Einar Klingodencrants

28. decembrī plkst. 19 Rīgas Kongresu namā Rīgas cirks jubilejas gadu noslēgs ar godalgoto izrādi “Fauna”.

“Izvērtējot šo gadu, priecājamies, ka esam atjaunojuši attiecības ar skatītājiem, atvedot vairākas pasaules līmeņa izrādes un uzsākot jaunus projektus saistībā ar cirka ēku," tā Ināra Kehre, Rīgas cirka valdes locekle. "Cirka skolas nodarbību skaits ir divkāršojies, un turpinām veidot jaunas grupas, lai visiem pietiek vietas. Bet uz gada lielāko notikumu vēl var paspēt - ar nepacietību gaidām 28. decembri, kad Rīgas Kongresu namā notiks brīnišķīga izrāde “Fauna”, kas skatītājus apburs ar tēlainību un izcilām prasmēm.”

Biļetes uz "Faunu" vēl pieejamas tirdzniecībā. Tajā mākslinieku radītie tēli skatītājus pārliecinoši, meistarīgi un rotaļīgi ved teiksmainā ceļojumā pa iedomātu dzīvnieku valstību un cilvēka emocijas tulko ar augstas raudzes akrobātikas triku palīdzību. Savukārt, pēdējā laika labākajās tradīcijās uzreiz pēc izrādes klātienē un tiešraidē sociālajos medijos būs iespēja vērot un piedalīties sarunā ar izrādes māksliniekiem.

Izrādes video: 

Rīgas cirks ir daudzfunkcionāls mākslas centrs, un mērķtiecīgi strādā ne tikai pie nozīmīgu un aktuālu cirka izrāžu piedāvāšanas arvien plašākai publikai, bet arī ilgtermiņā veicina cirka nozares attīstību un atpazīstamību Latvijas sabiedrībā.

Vairāk informācijas par cirka stāstu projektu, kā arī biļetes uz izrādēm iespējams iegādāties mājaslapā www.cirks.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu