Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (08.12.) un svētdien (09. 12.).

SESTDIENA

AUNS Brīvdienas iesāksi uz patīkamas, bezrūpīgas nots, kuru vēlēsies pastiept pēc iespējas garāku. Pielūko, lai kāre pēc daudzveidīgas atpūtas neiecērt robu ģimenes budžetā. Pievērs lielāku uzmanību savām atvasītēm.

VĒRSIS Beidzot varēsi nedaudz aizmirst darba jautājumus un atpūtināt nervu sistēmu. Tev baudu spēs sagādāt gan mājas atmosfēra, gan saviesīgi pasākumi. Šoreiz vairāk pielāgosies tuvinieku vēlmēm.

DVĪŅI Ja vakar nebūsi paspējis tikt galā ar visiem profesionālajiem pienākumiem, tad šodien līdz pēcpusdienai noteikti tos savedīsi kārtībā. Vēlāk izklaides programmu saskaņosi ar draugiem un dosies lustēties.

VĒZIS Tevī var mosties neraksturīga tieksme pēc piedzīvojumiem, kura mudinās pievērsties nedaudz trakulīgai izklaidei. Otrā pusīte var būt neliela neizpratnē, taču labprāt piedalīsies tevis organizētajās aktivitātēs.

LAUVA Mīļotā mudināts, dosieties kopīgi apmeklēt kādu kultūras pasākumu. Saskarsmē ar laulāto sapratīsies no pusvārda. Nav izslēgts, tiksiet galā ar kādu attiecību sarežģījumu, kurš labu laiku nedeva mieru.

JAUNAVA Ja tev šodien ir brīvdiena, tad tā to arī pavadi, proti, centies pilnībā aizmirst par darba jautājumiem un vairāk koncentrējies sev tīkamām lietām. Mīļotais cilvēks var palīdzēt tev to sekmīgāk izdarīt.

SVARI No rīta vēlēsies tā ilgāk pagulēt un pēc tam nobaudīt gardas brokastis. Dienas norisi īpaši neplānosi, jo skaidri zināsi, sazinoties ar draugiem, plāni radīsies paši no sevis. Šodien neaizraujies ar grādīgajiem.

SKORPIONS Enerģijas krājumi būs pietiekoši, lai dienu pavadītu aktīvās noskaņās. Pilnīgi iespējams, ka iesaistīsies kādā sporta pasākumā. Attiecības ar apkārtējiem būs atkarīgas no tava noskaņojuma.

STRĒLNIEKS Saistīs jaunas, līdz šim neizzinātas lietas. Iespējams, sev interesējošo studēsi interneta ārēs. Dienas otrajā pusē paziņas vēlēsies izvilkt tevi ārpus mājas, ir vērts ļauties viņu aicinājumam!

MEŽĀZIS Noskaņojums būs vairāk piemērots, lai pabūtu mājīgā atmosfērā. Tev būs par ko padomāt, par ko parunāt ar mājiniekiem. Dienas izskaņā secināsi, ka esi nonācis pie vērtīgām atziņām.

ŪDENSVĪRS Būsi noskaņots ļoti piezemēti, praktiski. Nav izslēgts, ka gandrīz visu dienu nodarbosies ar saimnieciskām lietām. Taču dažkārt arī šādas aktivitātes ir nepieciešamas. Labi sapratīsies ar mīļoto.

ZIVIS Dienu labāk pavadi, esot cilvēkos, jo vientulībā tevi ātri var pārņemt drūmākas domas. Ja vēlies, droši vari pievērsties radošām lietām, it sevišķi ar dejošanu, gleznošanu vai mūziku saistītajām.

SVĒTDIENA

AUNS Iesi pa dzīvi ar dziļu pārliecību, ka spēj paveikt gluži vai visu. Pilnīgi iespējams, ka tu neapzināti kādam kļūsi par iedvesmas avotu. Dienas otrajā pusē velti vairāk uzmanības mīļotajam.

VĒRSIS Turpini vien atpūsties, nesteidzies atpakaļ pie darba jautājumiem, tie noteikti nekur neaizmuks. Uzklausi, kas sakrājies uz sirds otrajai pusītei, atvasītēm, velti laiku savstarpējām sarunām.

DVĪŅI Laiku, visticamāk, pavadīsi līdzīgi domājošo sabiedrībā, jo tajā jutīsies visomulīgāk, radīsi jaunu iedvesmu turpmākajiem darbiem. Saskarsmē ar otro pusīti šobrīd būsi distancētāks.

VĒZIS Pēc vakardienas nedaudz sakāpinātā noskaņojuma šodien tam sekos daudz mierīgāks, nosvērtāks garastāvoklis. Pilnīgi iespējams, dienas lielāko daļu veltīsi mājai, tās uzkopšanai.

LAUVA Diena paies dzīvespriecīgā garastāvoklī. Nav izslēgti negaidīti viesi, kuri sev līdz nesīs labu omu, jautras izklaides. Tu lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi. Vakarpusē neiesēdies, dodies laicīgi pie miera.

JAUNAVA Varbūt aizrautīgi lasīsi, kādu romānu vai sekosi līdzi mīļākā seriāla norisēm. Lai arī mīļotais cilvēks vēlēsies kopīgi izkustēties ārpus mājas, tu būsi noskaņots dienu pavadīt uz dīvāna.

SVARI Šodien var pārņemt nedaudz sentimentāls noskaņojums, kurš padarīs tevi domīgāku, sapņaināku. Ja sajūti sirdī sakrājamies pārāk daudz rūgtuma, uztici savus pārdzīvojumus otrajai pusītei.

SKORPIONS Centies nedaudz mazāk akcentēt savas vēlmes, vajadzības, vairāk ieklausies mājinieku teiktajā. Iespējams, kādam no viņiem būs nepieciešams tavs morālais atbalsts, dzīves padoms.

STRĒLNIEKS Nebūs nekāds brīnums, ja sāksi sapņot par tālām zemēm, eksotisku atpūtu. Izlēmīgākie zīmes pārstāvji nopietni apsvērs iespējas tuvākajā laikā sev sagādāt patiesi neaizmirstamu ceļojumu.

MEŽĀZIS Ja mājoklis prasīs uzkopšanu, būsi apzinīgs un parūpēsies, lai tas spīd un laistās. Šodien saskarsmē ar laulāto būsi atturīgs, dienu vairāk kārosi pavadīt savā nodabā. Iespējams, galvā kaldināsi nākotnes plānus.

ŪDENSVĪRS Pavadi laiku aktīvi. Dodies uz pirti vai SPA centru, izbaudi peldi baseinā. Pēc fiziskām nodarbēm pašsajūta būs vairākkārt labāka, možāks skats uz dzīvi. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

ZIVIS Šodien būs īstais noskaņojums, lai uzrīkotu nelielu mājas ballīti. Tevi saistīs radoša, nedaudz ezoteriska sabiedrība. Mīlas jomai šī diena var nest patīkamas pārmaiņas, it sevišķi, ja nesen esi iepazinies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu