Rešetins mācās akmeņu ezotēriku: man ir tikai nierakmens!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Vai atceraties jauno, ekstraverto dziedātāju Adelly, kura tikās ar savu elku, pasaulslaveno dziedātāju Lady Gaga? Intars Rešetins, viesojoties pie Adelinas, uzzinās, kā mīlēt Austrumu kultūras, kas dziedātājai īpaši tuvas, kā meditēt, cenšoties nenoģībt aiz smiekliem, un gleznot, šķaidoties ar krāsām uz nebēdu. Skaties, kā Rešetins izprot ezotēriku un akmeņu spēku!

Superzvaigzne toreiz nosauca Adelly par Latvijas princesi un novēlēja viņai tiešām par tādu kļūt.  Tikšanās mainīja Adelly dzīvi, un viņa, sapratusi, ka Latvijā savus mērķus nesasniegs, devās pasaulē laimi meklēt - sākumā uz Ameriku, tad uz Angliju.  

Nu viņa, mainījusi skatuves vārdu uz savu vecāku doto - Adelina - dzīvo Londonā un kaļ ceļu pretī pasaules slavai, sadarbojoties ar populārākajiem producentiem. Pavisam nesen Adelinu iepazina visa zemeslode, jo viņa kopā ar mūzikas grandu RedOne un Now United iedziedāja FIFA oficiālo himnu "One world" - klipam YouTube ir vairāk nekā 25 miljoni skatījumu! 

Intars arī pabūs privātā lidmašīnā, ar kuru lidojusi ne tikai Adelina, bet arī pasaules mēroga zvaigznes, un kādā mistiskā pagrīdes lokālā Londonas centrā. Un, protams, kur nu bez tā - mājas studijā pie slavena producenta. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu