Porziņģis saticies ar boksa zvaigzni Lomačenko

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vasīlijs Lomačenko un Kristaps Porziņģis
Vasīlijs Lomačenko un Kristaps Porziņģis Foto: Ekrānšāviņš no Instagram (kporzee)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savā "Instagram" profilā publicējis bildi, kurā viņš iepozē kopā ar pasaules boksa zvaigzni Vasīliju Lomačenko no Ukrainas.

Lomačenko sestdien Ņujorkā aizvadīs cīņu, cenšoties aizstāvēt WBA pasaules čempiona jostu vieglajā svarā (līdz 61,2 kilogramiem). Viņam pretī stāsies pasaules čempions WBO versijā Hosē Pedraza no Puertoriko.

Pašlaik 30 gadus vecais Lomačenko profesionāla boksera karjerā izcīnījis 11 uzvaras un cietis 1 zaudējumu, bet 29 gadus vecais Pedraza ticis pie 25 uzvarām un arī piedzīvojis 1 zaudējumu.

"Kopā ar "pound for pound" karali. Lai veicās, čempion," pie publicētās bildes raksta Porziņģis.

"Pound for pound" rangā, ko veido prestiži mediji un boksa asociācijas, Lomačenko tiek uzskatīts par labāko bokseri pasaulē, vērtējot visu svaru kategorijas kopā.

Lomačenko ir ieguvis lielu slavu ASV. Viņš ir ticies ar tādām Holivudas zvaigznēm kā Silvestrs Stallone un Arnolds Švarcenegers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks for coming through @schwarzenegger ? #teamLOMA

A post shared by LOMA (@lomachenkovasiliy) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu