Krievijas TV pirmo reizi parāda Putina meitu (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jekaterina Tihonova
Jekaterina Tihonova Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Krievijas televīzijas kanāla «Rossija» 6.decembra raidījumā «Вести в 20.00» pārraidīta reportāža par Maskavas institūta „Innopraktika” darbību un sižetā pirmo reizi publiski bijusi redzama Krievijas prezidenta Vladimira Putina jaunākā meita Jekaterina Tihonova, tā ziņo „Radio Svoboda”.

Par to, ka Jekaterina Tihonova ir viena no Krievijas prezidenta meitām, 2015. gada janvārī pirmais paziņoja žurnālists Oļegs Kašins. Vēlāk ziņu aģentūra Reuters šo informāciju apstiprināja, veicot pati savu neatkarīgu izmeklēšanu. Tolaik Jekaterina Tihonova bija precējusies ar Kirilu Šamalovu, Putina drauga un bankas „Rossiya” akcionāra Nikolaja Šamalova dēlu. ASV varasiestādes uzskata, ka banka „Rossiya” ir cieši saistīta ar Putinam tuvo eliti. Ziņu aģentūra Bloomberg vēsta, ka 2018.gada janvārī Jekaterina Tihonova šķīrās no sava vīra.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu