Madrides "Real" centrs Ajons kļuvis par ULEB Eirolīgas kārtas vērtīgāko spēlētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EFE/LETA

Iepriekšējās sezonas ULEB Eirolīga basketbolā čempiones Madrides "Real" meksikāņu centra spēlētājs Gustavo Ajons kļuvis par 11.kārtas vērtīgāko spēlētāju.

"Real" piektdien ceturtajā ceturtdaļā atspēlēja 15 punktu deficītu un ar 84:82 uzvarēja Turcijas klubu Stambulas "Anadolu Efes", Ajonam šajā mačā atzīmējoties ar 34 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija labākais rezultāts šajā kārtā.

Viņš šajā duelī guva 20 punktus, realizējot desmit no 11 divpunktu metieniem. Tāpat meksikānis izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas un bloķēja divus metienus.

Ajons par vērtīgāko kļuva arī šīs sezonas piektajā kārtā.

Tikmēr pie 33 efektivitātes koeficienta punktiem tika "Anadolu Efes" franču uzbrucējs Adrjēns Mērmans, kurš šajā mačā guva 18 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, pārtvēra trīs bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli un bloķēja vienu metienu.

Tālāk ar 32 efektivitātes koeficienta punktiem sekoja lietuviešu centrs Artūrs Gudaitis un 26 punktus iekrāja amerikānis Maiks Džeimss, kuri ir Daira Bertāna komandas biedri Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" vienībā. Kārtas vērtīgāko spēlētāju pirmo piecinieku ar 25 efektivitātes koeficienta punktiem noslēdza franču centra spēlētājs Vensāns Puarjē no Spānijas vienības Vitorijas "Kirolbet Baskonia".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu