Daugaviņš un Karsums neglābj "Spartak" no sakāves Magņitogorskā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Sputnik/Scanpix

Latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda sestdien cieta pamatīgu zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā.

"Spartak" viesos ar 3:7 (2:4, 1:2, 0:1) piekāpās Magņitogorskas "Metallurg" vienībai.

Uzvarētājiem ar "hat-trick" un rezultatīvu piespēli izcēlās kādreizējais Rīgas "Dinamo" kanādiešu uzbrucējs Mets Elisons, bet vieni vārti un piecas rezultatīvas piespēles bija Sergejam Mozjakinam.

Daugaviņš šajā duelī uz ledus pavadīja 17 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā sešas reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un uzvarēja divos no četriem iemetieniem.

Tikmēr Karsums 17 minūtēs un 37 sekundēs pielietoja trīs spēka paņēmienus, vienu reizi meta pa vārtiem un uzvarēja savā vienīgajā iemetienā.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 64 punktiem 36 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par septiņiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 50 punktiem 34 spēlēs ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", tai par punktu apsteidzot Jaroslavļas "Lokomotiv". Savukārt piektā ar 42 punktiem 37 cīņās ir Maskavas "Spartak".

Tālāk sestā ar 37 punktiem 36 cīņās ir uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", bet devītā ar 32 punktiem 34 mačos ir Rīgas "Dinamo", kurai ar 24 punktiem 37 mačos seko Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 59 punkti 36 mačos, bet otrā ar 51 punktu 36 spēlēs ir Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard". Tikmēr astotajā vietā ar 35 punktiem 34 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuru pārstāv šobrīd savainotais latviešu aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu