"TTT Rīga" basketbolistes turpina uzvaru sēriju Eiropas Sieviešu līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts (centrā) ar komandu
"TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts (centrā) ar komandu Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas čempionvienība "TTT Rīga" sestdien ar pārliecinošu uzvaru turpināja Eiropas Sieviešu basketbola līgas (EWBL) sezonu.

Rīdzinieces Saulkrastos ar rezultātu 101:62 (23:18, 30:13, 20:12, 27:19) guva virsroku pār Baltkrievijas klubu Minskas "Horizont".

"TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts šajā mačā vairāk uzticējās komandas otrajam pieciniekam, astoņām no desmit basketbolistēm gūstot desmit un vairāk punktus. Rezultatīvākā ar 14 punktiem bija Aija Brumermane, bet produktīvākā ar deviņiem punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām - Gunta Baško.

Jau ziņots, ka piektdien rīdzinieces savā laukumā ar 98:63 sagrāva Zviedrijas čempiones "Lulea Basket".

Ar piecām uzvarām piecās spēlēs Rīgas klubs atrodas B grupas vadībā.

Šis turnīrs agrāk bija pazīstams kā Austrumeiropas sieviešu basketbola līga, bet nu tam dots globālāks nosaukums. Iepriekšējās divas sezonas "TTT Rīga" zaudēja šī turnīra finālā, bet 2016.gadā kļuva par tā uzvarētājām.

Šajā sezonā EWBL čempionātā piedalās 16 komandas, kas sadalītas divās grupās, bet pēc tam četras labākās no katras apakšgrupas iekļūs izslēgšanas turnīrā jeb ceturtdaļfinālā. Turnīra uzvarētāja tiks noteikta pēc finālčetrinieka formāta, izšķirošajām cīņām notiekot nākamā gada martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu