Čalpa nostāv "sausā" un "Kurbads" atgriežas uz uzvaru takas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Uldis Čalpa
Uldis Čalpa Foto: Romāns Kokšarovs

Pagājušās sezonas "Optibet" Hokeja līgas (OHL) čempione "Kurbads" sestdien svinēja uzvaru regulārā čempionāta mačā, pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

"Kurbads" viesos ar 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) pārspēja "Liepāju".

Nepārspēts "Kurbada" vārtos palika Uldis Čalpa, kurš atvairīja visas 33 pretinieku mestās ripas.

Vārtus viesiem guva Dāvis Straupe, Mārtiņš Oskars Freimanis, Mārcis Zembergs un Juris Upītis.

Citā mačā pērnās sezonas vicečempione "Zemgale"/LLU savā laukumā ar 3:2 (1:1, 2:0, 0:1) guva virsroku pār "Mogo".

Jelgavniekiem vārtus guva Juliāns Misjus, Raivis Kurņigins un Artūrs Homjakovs, bet viesiem izcēlās Gatis Gricinskis un Elviss Želubovskis.

Vēl sestdien hokeja skola "Rīga" viesos ar 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja "Lido".

"Rīgas" komandā pamatlaikā izcēlās Rihards Liģis, bet uzvaras "bullīti" iemeta Renārs Undelis, kamēr laukuma saimniekiem vārtus no spēles guva Edgars Kamoliņš.

OHL kopvērtējumā pirmā ar 47 punktiem 21 mačā ir "Prizma", kas par trim punktiem apsteidz 19 spēles aizvadījušo "Mogo". Aiz abām vadošajām komandām ar 37 punktiem 21 mačā ir "Kurbads", bet pirmo četrinieku ar 35 punktiem noslēdz "Zemgale"/LLU, kam ar 30 punktiem 20 mačos seko Hokeja skola "Rīga". Sestā ar 16 punktiem 21 cīņā ir "Liepāja", kamēr četri punkti 19 spēlēs ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu