"Liverpool" kļūst par premjerlīgas līderi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Liverpool" futbolisti
"Liverpool" futbolisti Foto: AP/LETA

"Liverpool" sestdien kļuva par Anglijas futbola premjerlīgas līderi, pirmo zaudējumu sezonā ciešot Mančestras "City" komandai.

"Liverpool" 16.kārtas spēlē viesos ar 4:0 (1:0) sagrāva "Bournemouth".

Liverpūles komandā ar "hat-trick" izcēlās ēģiptietis Mohameds Salāhs, bet vienu reizi mājinieki ieraidīja bumbu savos vārtos.

Tikmēr līdzšinējā līdere Mančestras "City" viesos ar 0:2 (0:1) piekāpās Londonas "Chelsea" futbolistiem, ciešot pirmo zaudējumu sezonā.

Uzvarētājiem vārtus guva francūzis Ngolo Kantē un brazīlietis Davids Luiss.

Mančestras "City" kontrolēja bumbu un izdarīja vairāk sitienu, tomēr nespēja salauzt "Chelsea" pretestību. Līdz ar "City" zaudējumu, "Liverpool" palikusi par vienīgo komandu, kas šosezon premjerlīgā nav cietusi neveiksmi.

Vēl no turnīra tabulas augšgala komandām Londonas "Arsenal" mājās ar 1:0 (0:0) pārspēja Hadersfīldas "Town", uzvaras vārtus septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām gūstot urugvajietis Lukass Torreira.

Citā mačā Mančestras "United" savā laukumā ar 4:1 (3:0) sagrāva "Fulham". "United" uzvaru kaldināja Markuss Rešfords, kurš guva vārtus un asistēja divos komandas biedru precīzos sitienos.

Premjerlīgas kopvērtējumā pirmajā vietā ar 42 punktu 16 mačos ir "Liverpool", kam ar 41 punktu seko Mančestras "City". Tālāk ar 34 punktiem seko "Chelsea" un "Arsenal", piektā ar 33 punktiem 15 dueļos ir Totenhemas "Hotspur", bet uz sesto vietu pakāpusies Mančestras "United", kas iekrājusi 26 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu