"Sabres" bez Girgensona sastāvā piedzīvo piekto zaudējumu pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien palika ārpus pieteikuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" cieta zaudējumu.

"Sabres" savā laukumā ar 2:6 (2:1, 0:1, 0:4) kapitulēja Filadelfijas "Flyers" komandai.

"Sabres" komandai šis bija piektais zaudējums pēc kārtas, lai gan pirms tam bija desmit uzvaru sērija, kas ir atkārtots kluba rekords. Panākumi ļāva Bufalo vienībai pat uz laiku izvirzīties NHL kopvērtējuma vadībā.

Mača rezultātu piektajā minūtē atklāja "Sabres" kapteinis Džeks Aikels, kurš astoņas minūtes vēlāk arī dubultoja mājinieku pārsvaru. Tiesa, tie bija pēdējie "Sabres" komandas vārti šajā mačā, jo turpmākajā spēles gaitā tika ielaistas sešas bezatbildes ripas.

Pirmajā periodā Džeimss van Rīmsdiks vienus vārtus atguva, otrajā trešdaļā Ivans Provorovs izlīdzināja rezultātu, bet spēles trešajā nogrieznī mājiniekus sarūgtināja Klods Žirū, Veins Simondss, Deils Vīze un Treviss Kouneknī.

Žirū šajā mačā atzīmējās arī ar trim rezultatīvām piespēlēm.

"Tie neesam mēs. Sērija, kurā mēs bijām, ir beigusies. Tai tagad vairs nav nekādas nozīmes. Mums jāsaprot, ka šajā līgā neko neesam nopelnījuši," skarbs pēc mača bija Aikels.

"Sabres" ar 38 punktiem 30 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, kamēr "Flyers" ar 27 punktiem 27 mačos ir vien 13.pozīcijā.

"Sabres" nākamo maču aizvadīs otrdien, kad savā laukumā uzņems Losandželosas "Kings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu