Šķēle atgriežas laukumā, bet komanda piedzīvo kārtējo zaudējumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases basketbolists Aigars Šķēle pēc mēneša pauzes atgriezās laukumā un guva četrus punktus Francijas čempionāta spēlē, bet neglāba Antibas "Sharks" komandu no kārtējā zaudējuma.

"Sharks" viesos ar rezultātu 73:78 (15:26, 18:17, 23:20, 17:15) piekāpās "Nanterre 92" komandai.

Šķēle šajā spēlē laukumā pavadīja 19 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem un abus divus soda metienus.

Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, veica vienu rezultatīvu piespēli, divas reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja divas piezīmes, tikdams pie četriem efektivitātes koeficienta punktiem.

Antibas komanda ar divām uzvarām 12 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu 18 vienību konkurencē.

Pašlaik 25 gadus vecais Šķēle uz Franciju pārcēlās šovasar, ar Antibas klubu parakstot līgumu uz vienu gadu. Iepriekšējos divus gadus viņš spēlēja "Ventspilī". Aizvadītajā sezonā Šķēle bija viens no galvenajiem stūrakmeņiem, kāpēc komanda Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā ar 4-2 pieveica "VEF Rīga", turklāt viņš tika atzīts arī par sērijas vērtīgāko spēlētāju.

Antibas vienība aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 16.vietu. Šī komanda par Francijas čempioni kronēta trīs reizes, bet pēdējais tituls tika izcīnīts tālajā 1995.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu