Balcers un Bļugers gūst vārtus AHL mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers (nr. 23)
Teodors Bļugers (nr. 23) Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Ar gūtiem vārtiem Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačos sestdien izcēlās Latvijas uzbrucēji Rūdolfs Balcers un Teodors Bļugers.

Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" komanda savā laukumā ar 3:2 (1:0, 2:1, 0:1) pārspēja Providensas "Bruins".

Latviešu uzbrucējs šajā cīņā guva komandas otros vārtus, tādējādi izceldamies desmito reizi šosezon. Balcers šajā duelī atzīmējās arī ar trim metieniem pa vārtiem un negatīvu lietderības koeficientu -3.

Balcers šosezon 25 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles, būdams vienības ceturtais rezultatīvākais hokejists. Vēl iepriekšējā mačā pret cita Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Belevilas "Senators" viņš izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Citā sestdienas mačā Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" vienība savu skatītāju priekšā ar 3:1 (0:1, 0:0, 3:0) uzveica Bridžportas "Sound Tigers".

Ar vārtiem šajā mačā izcēlās arī Bļugers, kurš cīņas 59.minūtē ar metienu tukšos vārtos uzstādīja cīņas galarezultātu. Viņš šajā duelī veica četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderību +1.

Šosezon Bļugers 25 spēlēs guvis septiņus vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles, esot komandas rezultatīvākais hokejists.

Vēl vienā sestdienas AHL spēlē Jevpalova pārstāvētā "Rocket" viesos ar 4:3 (2:1, 1:1, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja turnīra čempioni Toronto "Marlies". Latvijas hokejists šajā mačā veica vienu metienu pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Savukārt uz rezervistu soliņa sestdien palika latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" viesos ar 4:2 (1:1, 1:0, 2:1) uzvarēja Leihaiveli "Phantoms". Viesu vārtos šajā mačā stāvēja Žans Fransuā Berubē, kurš atvairīja 32 no 34 metieniem.

Visbeidzot ārpus pieteikuma palika latviešu aizsargs Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Hēršijas "Bears" savā laukumā ar 6:3 (1:1, 2:1, 3:1) uzvarēja Hārtfordas "Wolf Pack".

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 26 punktiem 25 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 23 punktiem 25 mačos ir Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar 29 punktiem 25 cīņās atrodas Klīvlendas "Monsters", kamēr piektā ar 25 punktiem 25 dueļos ir Belevilas "Senators", bet astotā ar 21 punktu 26 mačos ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu