Dončičs aizvada lielisku spēles galotni, palīdzot "Mavericks" uzveikt Hjūstonu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) lielisku sniegumu demonstrēja jaunais slovēņu basketbolists Luka Dončičs. Basketbolists pēdējā ceturtdaļā pārņēma kontroli pār visu spēli, palīdzot Dalas "Mavericks" komandai izcīnīt uzvaru pār Hjūstonas "Rockets" vienību ar 107:104.

Visā spēlē slovēnis laukumā pavadīja 32 minūtes, kuru laikā guva 21 punktu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī izcīnīja 7 atlēkušās bumbas. 

Vien 19 gadus vecais Dončičs "Mavericks" līdera lomu uzņēmās nepilnas trīs minūtes līdz pamatlaika beigām, kad mājinieki atradās iedzinējos ar 94:102. Turpmākajā laikā viņš guva 11 punktus pēc kārtas un ļāva komandai izvirzīties vadībā un beigās arī nosargāt uzvaru.

"Rockets" basketbolists Ēriks Gordons gan pēdējās sekundēs nespēja trāpīt tālmetienu, kas būtu ļāvis viesiem izlīdzināt rezultātu.

Dalasas komanda šosezon izcīnījusi 13 uzvaras 24 spēlēs, kas komandai ļauj ieņemt astoto vietu Rietumu konferencē. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu