Divi Mesi vārti ļauj "Barcelona" noturēt vadību Spānijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/LETA

Divi argentīniešu futbola superzvaigznes Lionela Mesi tiešiem brīvsitieni ļāva "Barcelona" vienībai sestdien tikt pie uzvaras un nosargāt vadību Spānijas čempionāta kopvērtējumā.

"Barcelona" vienība izbraukumā ar 4:0 (3:0) apspēlēja citu Barselonas vienību "Espanyol".

Tieši Mesi cīņas 17.minūtē ar brīvsitiena palīdzību atklāja spēles rezultātu, bet nepilnas desmit minūtes vēlāk Usmans Dembelē rezultāta starpību dubultoja. Savukārt 45.minūtē Luiss Svaress, kurš ticis galā ar veselības likstām, panāca jau 3:0.

Savukārt mača 65.minūtē Mesi realizēja vēl vienu brīvsitienu, nodrošinot "Barcelona" komandai pārliecinošu uzvaru.

"Mesi ir kaut kas īpašs. Viņa brīvsitieni un radītās vārtu gūšanas iespējas dod mums ļoti daudz," pēc sestdienas spēles argentīnieti uzslavēja "Barcelona" galvenais treneris Ernesto Valverde.

Tikmēr punktus sestdien zaudēja "Sevilla", kas viesos nospēlēja 1:1 (0:0) ar "Valencia" futbolistiem.

Seviljas komanda gan bija tuvu trim punktiem, tomēr jau mača kompensācijas laikā neizšķirtu panāca "Valencia" aizsargs Muktars Diakabī.

Savukārt uzvaru sestdien izcīnīja Madrides "Atletico", kas savu skatītāju priekšā ar 3:0 (1:0) pārspēja sezonu atzīstami iesākušo "Alaves".

Spānijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 31 punktu 15 spēlēs atrodas pašreizējā čempione "Barcelona", kas par trim punktiem apsteidz "Sevilla" un "Atletico" komandas. Ceturtā ar 24 punktiem ir "Alaves", kam ar 23 punktiem 14 cīņās seko Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu