"Lokomotiv" hokejistam Kajumovam piespriesta 13 spēļu diskvalifikācija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Artūrs Kajumovs (vidū)
Artūrs Kajumovs (vidū) Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Jaroslavļas "Lokomotiv" uzbrucējam Artūram Kajumovam piespriesta 13 spēļu diskvalifikācija, vēsta līga.

Piektdienas KHL regulārā čempionāta mačā "Lokomotiv" savā laukumā ar 0:3 piekāpās vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētajai Helsinku "Jokerit", taču trešā perioda viducī vien 20 gadus vecais Kajumovs asi nospēlēja pret pretinieku aizsargu Jesperu Jensenu, veicot spēka paņēmienu kakla un galvas rajonā.

Pēc šīs epizodes izcēlās asumi, kuru laikā Kajumovs pamanījās iesist arī līnijtiesnesim. Pēcāk uzbrucējs tika sodīts ar 5+20+20 noraidījumu, bet šobrīd viņam piespriesta 13 maču diskvalifikācija.

KHL Disciplinārlietu komisija paziņojusi, ka vienas spēles diskvalifikācija hokejistam pienākas par izraidīšanu no mača, četru maču sods - par spēka paņēmienu pret Jensenu un vēl astoņas cīņas viņam būs jāizlaiž par uzbrukumu tiesnesim.

Līdz ar to Kajumovs laukumā varēs atgriezties vien janvāra vidū. Šosezon krievs 35 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles.

Vēl pirms diviem gadiem Kajumovs Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā ar 50.numuru izraudzījās Čikāgas "Blackhawks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu