Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nedēļu iesāksi ar saimniecisku jautājumu risināšanu. Būsi apdomīgs, tai pašā laikā spēsi pieņemt acumirklīgus lēmumus. Piemērots brīdis, lai ķertos klāt jaunu ideju ģenerēšanai, nākotnes plānošanai.

VĒRSIS Ja reiz būsi ko ieņēmis galvā, tad neapstāsies līdz brīdim, kamēr nebūsi savu sasniedzis. Nav izslēgts, tava palīdzība būs nepieciešama kādam no kolēģu loka. Mājas dzīvē atturies no pārliekas uzstājības.

DVĪŅI Tevi vilinās jaunas zināšanas, līdz šim neapgūtas iemaņas. Kāre pēc visa inovatīvā noteikti atmaksāsies. Šobrīd savu lieliski spēs sasniegt gan radoši, gan lietišķi noskaņotie Dvīņu zīmes pārstāvji.

VĒZIS Pratīsi panākt kopīgu valodu ar kolēģiem, darba vietā radīt patīkamu, omulīgu atmosfēru. Diena vairāk atbilstoša ikdienišķu pienākumu veikšanai. Vakarā uzmanību koncentrēsi uz savām atvasītēm.

LAUVA Mācēsi iedvesmot, aizraut apkārtējos, radīt viņos interesi par saviem darbiem, sasniegumiem. Šis varētu būt zīmīgs brīdis tām Lauvām, kuras saistītas ar reklāmas, pedagoģijas un mārketinga lauciņu.

JAUNAVA Iespējams, būsi nolēmis veikt nelielus pārkārtojumus darba vietā. Šodien aizsāktajam pieiesi ar lielu nopietnību un atbildību. Privātajā dzīvē nekaitētu vairāk atklātības un maiguma.

SVARI Spēsi lieliski risināt dažādas strīdus situācijas, būt par sava veida šķīrējtiesnesi. Lieliskā saskarsme ar apkārtējiem ļaus daudz pilnvērtīgāk īstenot savus mērķus. Finansiālos jautājumus risini dienas pirmajā pusē.

SKORPIONS Skaidri apzināsies savu lēmumu svarīgumu, to ietekmi uz nākotni, tāpēc rūpēsies, lai tava izvēle būtu pienācīgi pārdomāta, izsvērta. Kādam Skorpionam var aktualizēties ar nekustamo īpašumu saistītais.

STRĒLNIEKS Būsi mērķtiecīgs, aktīvs, nebaidīsies uzņemties papildu atbildību, tieksies iekarot jaunas virsotnes. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs un pretimnākošs. Dienas izskaņā tieksies pēc otrās pusītes.

MEŽĀZIS Lietišķais noskaņojums mīsies ar tīkamiem bezrūpības uzplūdiem. Šodien var rasties ļoti perspektīvas idejas, kā uzlabot savus ienākumus, kā arī, kur ieguldīt brīvos līdzekļus.

ŪDENSVĪRS Jo lielāka rīcības brīvība tev tiks piešķirta, jo pilnvērtīgāk spēsi īstenot uzdoto. Būsi samērā neiecietīgs pret sīkumainību, vēlēsies galveno uzmanību koncentrēt kam lielākam, svarīgākam.

ZIVIS Izvērtē savas reālās iespējas un nedari neko tādu, kas rada pastiprinātu slodzi tavai nervu sistēmai. Neskaidrās situācijās nekautrējies lūgt padomu zinošākiem, dzīves pieredzes bagātākiem cilvēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu