"Jokerit" ar Kalniņu vārtos pārspēj Kuldas pārstāvēto "Severstaļ"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: TASS/LETA

Helsinku "Jokerit" komanda svētdien ar latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa palīdzību Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā ar 4:3 (0:0, 2:3, 2:0) viesos pārspēja aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ".

Kalniņš šajā spēlē atvairīja 24 no 27 pretinieku metieniem.

Tikmēr Kulda laukumā pavadītajās 17 minūtēs un 44 sekundēs veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku raidījumus un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Šī mača ievadā "Jokerit" gan nonāca iedzinējos ar 1:3, tomēr spēja spēles otrajā pusē gūt trīs bezatbildes vārtus un izcīnīt uzvaru. Viesu rindās vārtus guva četri dažādi hokejisti, kamēr "Severstaļ" sastāvā ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Iļja Hohlovs.

Savukārt citā svētdienas KHL mačā jau 18.uzvaru pēc kārtas izcīnīja Maskavas CSKA, kas savu skatītāju priekšā ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) apspēlēja Ufas "Salavat Julajev".

CSKA komanda no pēdējā 31 mača ir uzvarējusi 30.

Visbeidzot kārtējo uzvaru svētdien guva Austrumu konferences līdere Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas savā laukumā ar 5:3 (0:2, 3:0, 2:1) uzveica pašlaik savainotā latviešu aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvēto Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 66 punktiem 37 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par septiņiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 52 punktiem 35 spēlēs ir Helsinku "Jokerit". Savukārt piektā ar 42 punktiem 37 cīņās ir uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak".

Tālāk septītā ar 37 punktiem 37 cīņās ir uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", bet devītā ar 32 punktiem 34 mačos ir Rīgas "Dinamo", kurai ar 24 punktiem 38 mačos seko Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 61 punkts 37 mačos, bet otrā ar 51 punktu 38 spēlēs ir Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard". Tikmēr astotajā vietā ar 35 punktiem 35 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu