Zirnis: galvas neesam nokāruši

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kārlis Zirnis
Kārlis Zirnis Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas U-20 hokeja izlase ir sarūgtināta par neveiksmi pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīra pirmajā mačā, tomēr komanda nav nokārusi un ir apņēmības pilna uzlabot sniegumu, izteicās komandas galvenais treneris Kārlis Zirnis.

Latvijas hokejisti Vācijā notiekošā turnīra pirmajā mačā svētdien ar 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) piekāpās Francijai, būtiski samazinot savas izredzes atgriezties elitē.

"Mums ir jāmācās un jādara tas ātri jāmācās, jo otrdien jau ir nākamā spēle," sarunā ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) atzina Zirnis. "Protams, esam vīlušies, taču turnīrs rit tālāk. Galvas neesam nokāruši. Iesim cīņā un mēģināsim uzlabot sniegumu."

"Esam sarūgtināti ar rezultātu. Šajā spēlē mums pietrūka realizācija tieši noslēguma fāzē. Tāpat ir nepieciešams iet vairāk uz vārtu priekšu un traucēt vārtsargam. Jāmēģina būt pirmajiem pie atlēkušajām ripām, lai varētu tikt pie atkārtotiem metieniem. Nedrīkstam arī noraidīties uzbrukuma zonā," skaidroja treneris.

Planētas meistarsacīkšu turpinājumā Latvijas juniori otrdien spēkosies ar Austriju, dienu vēlāk tiksies ar Vāciju, piektdien būs mačs ar Norvēģiju, bet turnīra noslēgumā sestdien būs tikšanās ar Baltkrieviju.

Tikai turnīra uzvarētāja izcīnīs ceļazīmi uz augstāko divīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu