Vaņins atgriežas "Zurich" komandas vārtos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Vaņins
Andris Vaņins Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas futbola izlases pamatvārtsargs Andris Vaņins svētdien konkurenta savainojuma dēļ atgriezās Šveices augstākās līgas komandas "Zurich" vārtos.

"Zurich" gan svētdien ar 0:2 (0:1) izbraukumā piekāpās titulētajai "Basel" komandai.

Vaņins, kā ierasts, tika iekļauts "Zurich" komandas rezervē, tomēr pēc pirmā puslaika traumas dēļ spēli nevarēja turpināt vienības pirmais numurs Janiks Brehers. Līdz ar to laukumā pēc lielā pārtraukuma devās Vaņins. Tobrīd rezultāts bija 0:1, turklāt jau otrā puslaika trešajā minūtē Latvijas vārtsargu pārspēja Rauls Petreta.

Cīņas turpinājumā Vaņins vairākkārt iesaistījās spēlē, bet rezultāts vairs nemainījās.

Vaņins jau kopš šī gada sākuma ir kļuvis par "Zurich" otro numuru, bet Šveices čempionāta mačos viņš nebija spēlējis kopš iepriekšējās sezonas, pie teikšanas tiekot vien kausā.

Tikmēr vēl vienā mačā uzbrucēja Roberta Uldriķa pārstāvētā "Sion" izbraukumā nospēlēja 2:2 (1:1) ar "Lugano" vienību. Latvietis palika komandas rezervē. Viņš "Sion" rindās pēdējo reizi laukumā devās oktobrī.

Šveices superlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 17 spēles iekrātiem 46 punktiem ir čempione Bernes "Young Boys", bet ceturtajā pozīcijā ar 24 punktiem ir "Zurich", kamēr "Sion" ar 21 punktu ir septītā. Tikmēr aizsarga Mārča Oša pārstāvētā Neišateles "Xamax" ar 13 punktiem ieņem pēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu