Siliņam 16 punkti, taču Triestes "Alma" piedzīvo zaudējumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ojārs Siliņš
Ojārs Siliņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu basketbolists Ojārs Siliņš svētdien iemeta 16 punktus Itālijas A sērijas čempionāta mačā, kamēr viņa un Artūra Strautiņa pārstāvētā Triestes "Alma" piedzīvoja zaudējumu.

"Alma" izbraukumā ar 78:87 (18:19, 21:21, 22:21, 17:26) piekāpās Kremonas "Vanoli" vienībai.

Siliņš šajā spēlē laukumā pavadīja 35 minūtes, kuru laikā grozā raidīja abus divpunktniekus un četrus no deviņiem tālmetieniem. Vēl latvieša kontā četras atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba un divas piezīmes, kas ļāva tikt pie 12 efektivitātes punktiem.

Siliņš bija savas komandas rezultatīvākais basketbolists, kamēr "Vanoli" labā 24 punktus sameta Endrū Kroufords.

Savukārt Strautiņš savainojuma dēļ šai spēlei nebija pieteikts.

Tikmēr citā svētdienas mačā pārliecinošu uzvaru guva Daira Bertāna pārstāvētā Itālijas čempione Milānas "AX Armani Exchange Olimpia", kas viesos ar 101:74 (18:18, 26:18, 20:16, 37:22) apspēlēja Kantu "Acqua S.Bernardo".

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja tikai piecas minūtes, kuru laikā iemeta trīs punktus, jo realizēja vienu no diviem tālmetieniem. Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja sešus efektivitātes punktus.

Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" ar deviņām uzvarām tikpat spēlēs atrodas A sērijas līderpozīcijā, kamēr Triestes "Alma" ar četriem panākumiem ir devītajā vietā 16 komandu konkurencē.

Milānas klubs pagājušajā sezonā uzvarēja Itālijas čempionātā, valsts titulu tam iegūstot jau 28.reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu