Pasečņikam septiņi punkti pārliecinošā zaudējumā pret Madrides "Real"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: draftexpress.com

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks svētdien iemeta septiņus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā, kamēr viņa pārstāvētā Grankanārijas "Herbalife" viesos ar 63:87 (20:17, 11:23, 15:25, 17:22) pārliecinoši piekāpās ULEB Eirolīgas čempionei Madrides "Real".

Pasečņiks šajā spēlē laukumā pavadīja 19 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no astoņiem divpunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem", kamēr viņa vienīgais trejacis lidoja grozam secen.

Vēl Latvijas basketbolista kontā astoņas atlēkušās bumbas, divas piezīmes un trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi, kas ļāva tikt pie astoņiem efektivitātes punktiem.

"Real" labā rezultatīvākais ar 19 punktiem Trejs Tompkinss.

Tikmēr sestdien uz rezervistu soliņa palika latvietis Mārtiņš Laksa, kura pārstāvētā Kompostelas "Monbus Obradoiro" savā laukumā ar 86:78 (21:15, 18:24, 29:15, 18:24) pārspēja Saragosas "Tecnyconta".

Ar deviņām uzvarām desmit spēlēs Spānijas čempionāta vadībā atrodas Rolanda Šmita pārstāvētā Barselonas "Lassa". Tikmēr "Monbus Obradoiro" ir četras uzvaras 11 mačos, kas ļauj ieņemt 14.vietu, bet "Herbalife" ar trim panākumiem ir pieticīgajā 16.pozīcijā starp 18 komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu