Reķis palīdz "Panther" tikt pie uzvaras DEL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pieredzējušais latviešu aizsargs Arvīds Reķis svētdien palīdzēja Augsburgas "Panther" komandai tikt pie uzvaras Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) regulārā čempionāta mačā.

"Panther" vienība savā laukumā ar 4:2 (1:1, 1:0, 2:1) uzveica Izerlonas "Roosters".

Reķis šajā mačā nospēlēja 19 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet nopelnīja teicamu lietderības koeficientu +3.

Tikmēr citā svētdienas DEL spēlē kārtējo zaudējumu piedzīvojusi latviešu uzbrucēja Riharda Bukarta pārstāvētā Šveningeres "Wild Wings", kas savā laukumā ar rezultātu 2:5 (0:2, 0:2, 2:1) pārliecinoši piekāpās Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins".

Bukarts šajā mačā laukumā pavadītajās 12 minūtēs un 30 sekundēs veica divu nesekmīgus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Wild Wings" komandai šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas.

Ar 54 punktiem 26 spēlēs turnīra līderpozīcijā atrodas Manheimas "Adler", augsto otro vietu ar 51 punktu 27 cīņās ieņem Augsburgas "Panther", bet pēdējā 14 komandu konkurencē ir 26 spēlēs 17 punktus guvusī Šveningeres "Wild Wings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu