Ziemeļamerikas kinoteātros cīņa starp Ralfu un Grinču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Ziemeļamerikas kinoteātros pēc sīvas cīņas starp divām animācijas filmām līderis palicis nemainīgs - nedēļas nogalē par pieprasītāko trešo nedēļu pēc kārtas kļuvusi animācijas filma "Ralfs izposta internetu" (Ralph Breaks the Internet), kas ir turpinājums 2012. gada lentei "Wreck-It Ralph".

"Disney" studijas filma nedēļas griezumā iekasējusi 16,1 miljonu dolāru, ziņo "collider.com".

Filmas reklāmas rullītis:

Filmas pirmizrāde:

Ralfam uz pēdām min cits postītājs - Ziemassvētku nīdējs Grinčs. Piektajā nedēļā jaunajai animācijas filmai par zaļo vīriņu, kurš mēģina nolaupīt Ziemassvētkus 15,1 miljons dolāru. Grinča lomā iejuties nevis Džims Kerijs, bet gan britu aktieris Benedikts Kamberbačs (Benedict Cumberbatch), kurš ierunājis mazā zaļā vīriņa tēlu.

Aplūko foto no filmas pirmizrādes.

3. vietā nemainīgi Silvestrs Stalone un Maikls B. Džordans jaunajā filmā «Krīds 2» («Creed 2»). Šis ir turpinājums «Rokija» franšīzei, stāstot par Apollo Krīda dēlu Adonisu Krīdu (Maikls. B. Džordans) un viņa dzīvi boksa pasaulē, vienlaikus stāstā svarīgu lomu ieņemot Rokijam Balboa (Silvests Stalone) kā Krīda mentoram.

Filma iekasējusi 10 miljonus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu