Noticis jau vienpadsmitais Ziemassvētku vecīšu skrējiens

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairāki simti enerģisku mazu un lielu skrējēju, ģimeņu un uzņēmumu, tērpušies Ziemassvētku vecīšu tērpos, arī šo svētdien Doma laukumā, Rīgā, pulcējās labdarības skrējienam, lai vāktu ziedojumus bērniem. Aplūko foto no skrējiena! 

Vecīšu labdarības skrējiena ietvaros tika vākti līdzekļi cēlam mērķim – saziedotie naudas līdzekļi tiks novirzīti bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitācijai. 

Jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens Vecrīgā
Jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens Vecrīgā Foto: Edijs Pālens/LETA

Tradicionālais Ziemassvētku vecīšu skrējiens pašā Vecrīgas sirdī norisinājās jau vienpadsmito reizi. Ik gadu tas pulcē vairākus tūkstošus dalībnieku, kas, tērpušies Ziemassvētku vecīšu tērpos, veic noteiktu distanci 1,7 km garumā pa Vecrīgas ielām. Desmit gadu laikā Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienā piedalījušies vairāk nekā 6600 dalībnieku, kopumā saziedojot vairāk nekā 115 000 eiro tādiem labdarības projektiem kā enterālo maisījumu iegāde smagi slimu bērnu dzīvības uzturēšanai, reitterapijas nodarbībām, bāreņu patvēruma nama atbalstam, mobilajam bērnu veselības centram un smagi slimu bērniņu māmiņu atbalstam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu