Nissan laiž pārdošanā mašīnu par miljonu eiro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2018.gada vasarā Gudvudas Ātruma festivālā Nissan prezentēja kopā ar kompāniju Italdesign izstrādātu superauto GT-R50. Toreiz Nissan vēl nebija izlēmuši par mašīnas ražošanu lielākā apjomā, taču atsauksmes izrādījušās pietiekami pozitīvas, lai uzņēmums lemtu par labu nepilnu miljonu eiro vērtā spēkrata izlaišanai.

GT-R50, kas tika radīts, godinot oriģinālā Nissan GT-R piecdesmito jubileju, tiks izlaists 50 eksemplāros. No sērijveida GT-R jubilejas modelis atšķiras ar virsbūves dizainu, tās krāsojuma iespējām, kā arī tehniskiem uzlabojumiem.

Zem mašīnas priekšējā pārsega aizvien atrodas 3,8 litru V6 turbo motors, taču tā jauda ir par 120 zirgspēkiem lielāka nekā standarta GT-R Nismo un sasniedz 720 ZS. Griezes moments tikmēr ir 780 Nm.

Kādu paātrinājumu nodrošina tik ievērojams veiktspējas pieaugums, Nissan neatklāj, taču jau standarta versijā Nismo spēj 100 km/h sasniegt mazāk nekā trīs sekundēs un maksimāli attīsta 315 km/h.

Italdesign ražotā Nissan GT-R50 bāzes cena noteikta 990 000 eiro apmērā. Mašīnu individualizējot, cena var būtiski pieaugt.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu