Ernangomess: Porziņģis atgriezīsies labāks kā jebkad

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis un Villijs Ernangomess
Kristaps Porziņģis un Villijs Ernangomess Foto: AP/Reuters/Scanpix/TVNET kolāža

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis laukumā atgriezīsies labāks kā jebkad, uzskata viņa draugs un Šarlotas "Hornets" centra spēlētājs Villijs Ernangomess.

"Knicks" svētdien savā laukumā ar 107:119 piekāpās "Hornets" komandai, kuru pārstāv bijušais ņujorkietis Ernangomess.

Ar Ernangomesu kopā Porziņģis no 2013. līdz 2015.gadam spēlēja Spānijas vienībā "Sevilla". Turpinājumā Porziņģis devās uz NBA, kamēr Ernangomess aizvadīja sezonu Madrides "Real" vienībā, bet pēc tam arī pats pievienojās "Knicks" komandai. Šī gada februārī Ernangomess tika aizmainīts uz "Hornets" vienību.

"Tagad mans uzdevums ir viņu pierunāt pāriet uz "Hornets"," sarunā ar Ziemeļamerikas žurnālistiem jokoja spānis, kurš jūtās apmierināts ar Šarlotas komandu. "Domāju, ka izdarījām pareizo izvēli, un mana nākotne šeit būs spoža."

Pašlaik 23 gadus vecais Porziņģis turpina atkopties no smaga ceļgala savainojuma, ko viņš guva februārī. Šobrīd nav noteikts konkrēts periods, kad Porziņģis varētu atgriezties laukumā.

"Domāju, ka viņš, būdams pacietīgs, dara pareizi. Draugi un cilvēki, kuri viņu mīlam, cenšamies dod pēc iespējas labākus padomus. Šobrīd nav nekādas jēgas sasteigt viņa rehabilitāciju un atsākt spēlēt. Domāju, kad viņš jutīsies pārliecināts un stiprs, tad arī atgriezīsies. Esmu pārliecināts, ka viņš būs labāks kā jebkad. Viņš ir ļoti nogribējies spēlēt basketbolu. Viņš patiešām to ļoti vēlas. Bet pats labākais šobrīd ir būt pacietīgam un, kad viņš jutīsies labi, tad viņš atkal būs "monstrs"," "New York Post" citē Ernangomesa teikto.

Porziņģis vēl nav aizvadījis kontakta treniņus ar komandas biedriem.

Pārbūvē esošā "Knicks" ar astoņām uzvarām 28 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 12.vietu un, visticamāk, pavasarī nepretendēs uz dalību izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu