Noskaties: "Brexit" vienošanās "Gredzenu pavēlnieka" gaumē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

"Dārgums... Mūsu vienošanās," iejūtoties "Brexit" vienošanos sastādījušās Lielbritānijas premjeres Terēzas Mejas ampluā, jaunā skečā smagi elpojot čukst aktieris Entonijs Serkiss, kurš slavens ar varas gredzena apburtā Golluma lomu filmu sērijā "Lord of the Rings" ("Gredzenu pavēlnieks"). Klips ar nosaukumu "Nopludināts: Kadri no Dauningstrītas 10" drīz vien pēc publicēšanas kļuva par sensāciju sociālajos tīklos.

Video Serkiss valkā Mejai raksturīgu frizūru un kostīmu. Skečā viņš attēlo vienu no visslavenākajiem monologiem savā karjerā - starp gredzena apburto Gollumu un viņa labo, nesamaitāto personības daļu Smīgolu.

"Mēs ņemsim atpakaļ kontroli... Naudu... Robežas... Likumus! Zilās pases! Ha-ha-ha!" ļauni smejas Gollums.

"Nē... Tas kaitē tautai. Padara viņus nabadzīgākus..." iebilst labdabīgais Smīgols.

Serkisa slavenais monologs bija redzams režisora Pītera Džeksona kinolentē "Gredzenu pavēlnieks: Divi torņi", kas iznāca 2002.gadā.

Video tika publicēts neilgi pirms otrdien paredzētā balsojuma par "Brexit" Lielbritānijas parlamentā, palielinoties uz Meju vērstajam spiedienam sarīkot otru "Brexit" referendumu, kurā iedzīvotāji varētu paust attieksmi pret izstrādāto vienošanos par Apvienotās Karalistes izstāšanos no Eiropas Savienības (ES).

Raidorganizācija "Bloomberg", atsaucoties uz anonīmu informācijas avotu, pirmdien ziņoja, ka Meja esot atcēlusi gaidāmo balsojumu par "Brexit" vienošanās apstiprināšanu, jo tikusi brīdināta par neizbēgamu neveiksmi. Šī informācija nav oficiāli apstiprināta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu