Atjautīga ideja, kas ievērojami atvieglos veļas mazgāšanu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Mūsdienās veļas mazgāšana ir atvieglota līdz minimumam – atliek vien ielikt netīrās veļas kalnu veļasmašīnā, ieliet mazgāšanas līdzekli un uz stundu vai divām aizmirst par veļu. Tomēr nereti gadās, ka, šādi mazgājot veļu, veļasmašīnā nonāk kāds plūkošas krāsas apģērbs, kas nokrāso citas drānas. Lai šādas likstas negadītos, izmēģini šo netīrās veļas organizēšanas metodi.

Veļas mazgāšanā nepatīkamākais jeb laikietilpīgākais process ir apģērbu sašķirošana un ievietošana veļasmašīnā. Taču arī šo uzdevumu ir iespējams atvieglot, ieviešot trīs vai pat četrus atsevišķus veļas grozus, kuros šķirot konkrētās veļas kategorijas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Market Beautiful (@themarketbeautiful) on

Ievies vienu grozu tumšajām drēbēm, otru – gaišajām, bet trešo – krāsainajām. Ja vannasistabā vai saimniecības telpā pietiek vietas, ceturto grozu velti saudzīgi mazgājamajam apģērbam. Šāda apģērbu šķirošanas sistēma garantēs, ka veļasmašīnā nenonāks noklīdis apģērbs un neiekrāsos citas drēbes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by inspirasi rumah minimalis (@rumah.almira) on

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu