"Ventspils" atbrīvo šoruden izlasē debitējušo Žuļevu un vēl piecus futbolistus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vadims Žuļevs
Vadims Žuļevs Foto: FK Ventspils/Facebook

Aizvadītās sezonas Latvijas vicečempione futbolā "Ventspils" no sastāva atbrīvojusi sešus futbolistus, kuru vidū ir arī šoruden Latvijas izlasē debitējušais aizsargs Vadims Žuļevs.

Tāpat "Ventspils" atbrīvojusi piecus leģionārus - pussargus Džuli Mandžgaladzi, Pedru Mendešu, Santušu Steniu un Artjomu Fiļimonovu, kā arī uzbrucēju Vasiliju Pavlovu.

"Turpinām jaunu futbolistu meklēšanu, notiek pārrunas ar dažādiem spēlētājiem. Tomēr saprotams, ka tai pat laikā nākas ar dažiem futbolistiem šķirties. Novēlu visiem spēlētājiem, kuri atstājuši komandu, veiksmi turpmākajā karjerā. Lielākais vairākums no tiem, kuri aizgāja, bija leģionāri, un visi viņi deva savu svarīgo ieguldījumu komandas atzīstamajā startā pagājušajā sezonā. Nevaru teikt, ka ar kādu mēs stipri kļūdījāmies, bet tāda ir futbola dzīve - mēs obligāti pastiprināsim komandas sastāvu ar jauniem spēlētājiem, kuri, esmu pārliecināts, dos labumu komandai," klubs citē "Ventspils" sporta direktora Andreja Butrika teikto.

"Ventspils" aizvadītajā sezonā kļuva par Latvijas vicečempioni, sezonas beigās atzīstot "Riga" pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu