Brieža menedžeris Zeps: Pasaules boksa supersērijas pusfināls tiks sarīkots līdz Lieldienām

Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pasaules boksa supersērijas pusfināls starp Mairi Briedi un Polijas bokseri Kšištofu Glovacki noteikti tiks sarīkots līdz nākamā gada Lieldienām jeb 21.aprīlim, sarunā ar TVNET pastāstīja Latvijas boksera menedžeris Raimonds Zeps.

Briedis 10.novembrī Čikāgā supersērijas otrās sezonas pirmajā cīņā jeb ceturtdaļfinālā 12 raundos pēc punktiem uzvarēja Armēnijā dzimušo Vācijas pārstāvi Noelu Gevoru, kurš arī pazīstams ar vārdu Norairs Mikaeljans.

Kā portālam TVNET pastāstīja Zeps, svētdien uz Rīgu bija atlidojis viens no supersērijas rīkotājiem Kalle Zauerlands un ar Brieža komandu pārrunāja pusfināla cīņas iespējamo norises vietu un laiku.

"Zauerlands svētdien bija Rīgā, lai apspriestu gaidāmās cīņas detaļas. Runājām par norises vietu, laiku. Viens no variantiem ir cīņu aizvadīt Rīgā, bet pārējos variantus nedrīkstu atklāt. Skaidrs ir tas, ka cīņa nenotiks agrāk par martu, bet noteikti līdz Lieldienām, kas ir 21.aprīlī. Ceru, ka šonedēļ sekos precīzāka informācija," norādīja Zeps.

Prestižais boksa medijs "The Ring" savā tīmekļa vietnē ziņo, ka supersērijas rīkotājiem ir nopietnas finansiālas problēmas un šo sacensību otrā sezona varētu aprauties nepabeigta. Zeps apšauba šādus apgalvojumus.

"Mēs ar Mairi par naudu nerunājam, bet šobrīd viss no supersērijas rīkotāju puses ir bijis korekti. Nedomāju, ka Zauerlands speciāli lidotu uz Rīgu, ja pusfināls varētu nenotikt," pauda Maira Brieža menedžeris.

"The Ring" ziņo, ka vairāki supersērijas atbalstītāji izpildījuši savas finansiālās saistības, bet citi to nespēj izdarīt apsolītajā apjomā. Daži bokseri joprojām neesot saņēmuši sev apsolītās prēmijas, tās pat rakstāmas ar sešiem cipariem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu