Vārtsargs Tretjaks vairs nepārstāvēs Rīgas "Dinamo"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maksims Tretjaks
Maksims Tretjaks Foto: dinamoriga.lv

Krievu vārtsargs Maksims Tretjaks atstājis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas "Dinamo", pirmdien vēsta klubs.

Līgums ar hokejistu pārtraukts pēc abpusējas vienošanās.

Pašlaik 22 gadus vecais Tretjaks tā arī nespēja iegūt vietu rīdzinieku vārtos, būdams komandas trešais numurs. Viņš laukumā tika tikai vienā spēlē, kad 7.oktobrī nomainīja tautieti Timuru Biļalovu zaudējumā pret Novosibirskas "Sibirj" (3:6). 

Zīmīgi, ka jau novembrī parādījās informācija, ka Tretjaks devies prom no Rīgas kluba, lai pievienotos tieši "Sibirj", tomēr krievu vārtsargs palika Latvijas komandā.

Šis vārtsargs ir leģendārā Vladislava Tretjaka mazdēls. Tiesa, viņam Rīgas komandas vārtos šosezon tā arī neizdevās izkonkurēt Kristeru Gudļevski un Biļalovu.

Savas karjeras laikā Tretjaks KHL čempionātā pārstāvējis arī Vladivostokas "Admiral", kurā gan būtisku lomu neieguva, kā arī bijis Maskavas CSKA sistēmā. Savas karjeras laikā gan viņš lielākoties spēlējis Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) un Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Rīgas "Dinamo" ar 32 punktiem 35 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka atpaliekot par trim punktiem.

Rīdzinieki pirmdien savā laukumā uzņems Gagarina kausa čempioni Kazaņas "Ak Bars".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu