Vecvagars: Darbs Latvijas izlasē ir un būs mana prioritāte

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Arnis Vecvagars
Arnis Vecvagars Foto: EPA/LETA

Darbs ar Latvijas vīriešu basketbola izlasi arī pēc kļūšanas par Kazahstānas komandas "Barsi" galveno treneri būs Arņa Vecvagara prioritāte, speciālists izteicies sarunā ar portālu basket.lv.

Kā pirmdien informēja Vecvagaru pārstāvošā aģentūra "Prime Athlete", līgums ar 44 gadus veco treneri par Atirau kluba vadīšanu noslēgts līdz šīs sezonas beigām. Jaunos pienākumus Vecvagars sākšot pildīt šīs nedēļas izskaņā.

“Darbs Latvijas valstsvienībā ir un būs mana prioritāte, bet ikdienas prakse klubā palīdzēs uzturēt “sportisko formu”, kas trenerim ir tikpat svarīga, cik spēlētājiem. Klubs ir informēts par maniem pienākumiem Latvijā un neliks šķēršļus to pildīšanai," portāls basket.lv citē Vecvagara teikto.

Tikmēr Latvijas Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Edgars Šneps telefonsarunā ar TVNET pauda, ka Vecvagara jaunā darbavieta palīdzēs arī izlasei.

"Jau vienojoties par Latvijas izlases vadīšanu, vēlējāmies treneri redzēt strādājam arī kādā klubā. Lai trenētu izlasi ir nepieciešams "būt tonusā". LBS ir vienojusies ar Atirau komandu, ka tā treneri pirms izlases mačiem atbrīvos laikus," sacīja Šneps.

Par Latvijas izlases galveno treneri Vecvagars tika apstiprināts pagājušā gada rudenī, turklāt šobrīd viņš to vada arī 2019.gada Pasaules kausa kvalifikācijā, kur vienībai vēl ir reālas izredzes kvalificēties finālturnīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu