Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

OTRDIENA

AUNS Emocionālā nostāja var traucēt pilnvērtīgi īstenot darba lietas. Centies nomierināties, pirms ķeries klāt, kam patiesi svarīgam. Iespējams, tieši mīļotais cilvēks pratīs tev radīt iekšējo mieru, nosvērtību.

VĒRSIS Tev priekšā būs lieli darbi, kurus nāksies paveikt ar patiesu rūpīgumu un atbildību. Labāk veiksies Vēršiem, kuri ieņem vadošus amatus, kuri nodarbojas privāto biznesu, žurnālistiku.

DVĪŅI Būsi priekšzīmīgs darbinieks, sev uzticēto izpildīsi godam. Kāds no kolēģu vidus vēlēsies gūt tavu padomu, kuru labprāt arīdzan sniegsi. Mīlas jomā tieksies pēc dažādības, jūtu krāšņuma.

VĒZIS Ģimenē notiekošais var tiešā veidā ietekmēt tavu profesionālo sniegumu. Centies uzturēt saskanīgas attiecības ar mīļoto, atturēties no greizsirdības scēnām un pārmetumu izteikšanas.

LAUVA Šodien lieliski noderēs tavas diplomāta un oratora dotības. Tu nebaidīsies no jauniem izaicinājumiem, savā rīcībā būsi mērķtiecīgs un enerģisks. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi koķetīgs.

JAUNAVA Noteikti atsakies no visu veidu stereotipiem un ikdienišķos darbus veic ar radošu, inovatīvu pieeju. Vari prezentēt savas nākotnes ieceres plašākai auditorijai, meklēt jaunus atbalstītājus, sponsorus.

SVARI Ja tev jātiekas ar jauniem sadarbības partneriem, esi nedaudz rezervētāks. Šodien kontakts ar mazpazīstamām personām var nest zināmus sarežģījumus. Naudas lietas vēlamāk kārtot pēcpusdienā.

SKORPIONS Savā pārliecībā būsi stingrs un nelokāms. Šis ir atbilstošs brīdis, lai risinātu nopietnus jautājumus. Iespējams, tev izdosies atrisināt kādu ieilgušu konfliktu. Atvasītes var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

STRĒLNIEKS Esi vērīgāks, veicot visdažādākos aprēķinus, jo iespējamas neuzmanības kļūdas, citi misēkļi. Šodien nevajadzētu risināt ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistītus jautājumus.

MEŽĀZIS Var mainīties priekšstats par kādu no kolēģiem, kuru līdz šim uzskatīji par nopietnu un piezemētu personu. Šodien piedzīvotais var vedināt uz filozofiskām pārdomām. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes sola jaunus kontaktus, jaunu pieredzi, zināšanas. Tevī vairosies pašpārliecinātība, ticība saviem spēkiem. Šis ir mirklis, kad vari pievērsties savu patieso vēlmju īstenošanai.

ZIVIS Pratīsi prognozēt notikumu gaitu, pieņemt pareizākus lēmumus, tādējādi izvairoties no liekiem sarežģījumiem. Darba lietās tev smaidīs veiksme. Personīgajā dzīvē tieksies pēc miera, stabilitātes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu