Viktors Iļjins pievienosies kādai no Latvijas-Igaunijas čempionāta komandām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Vaivads (BK "Valmiera")

Latvijas basketbolists Viktors Iļjins atstājis Spānijas trešās līgas komandu Salamankas "Tormes" un karjeru turpinās kādā no "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas komandām, pavēstījis spēlētāja pārstāvis Mārtiņš Bērziņš.

Pašlaik 27 gadus vecais Iļjins pagājušajā vasarā parakstīja divu gadu līgumu ar Spānijas augstākās līgas (ACB) vienību Fuenlavradas "Montakit", tomēr līguma nosacījumi paredzēja, ka pirmajā sezonā viņš tiek izīrēts kādai citai komandai. Šādā veidā viņš nonāca "Tormes" klubā, kur vidēji mačā izcēlās ar 6,8 punktiem un 3,7 atlēkušajām bumbām.

Šī Latvijas basketbolistam bija pirmā sezona ārzemēs, turklāt spāņu mediji ziņo, ka viņam bijušas problēmas ar iejušanos jaunajā vidē.

Bērziņš ziņo, ka Iļjins uz īres tiesībām pievienosies kādai no Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas komandām.

Iepriekšējo sezonu centra spēlētājs pavadīja Latvijas čempionāta pastarītē "Valmiera"/ORDO, bet viņš ar vidēji mačā iemestiem 18,0 punktiem un izcīnītām 10,8 atlēkušajām bumbām kļuva par turnīra rezultatīvāko basketbolistu. Savukārt Baltijas Basketbola līgā (BBL) spēlētājs caurmērā katrā no mačiem atzīmējās ar 14,0 punktiem un 11,0 atlēkušajām bumbām.

Savas karjeras laikā Iļjins spēlējis arī "VEF Rīga" un "Jūrmala"/"Fēnikss" komandās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu