Šorīt dažādās Latvijas vietās braukšanu apgrūtina migla un apledojums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/ScanPix

Lai arī lielākoties braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem šorīt ir apmierinoši, dažādās vietās Vidzemē, Latgalē un Kurzemē braukšanu apgrūtina apledojums un migla, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija.

Ap plkst.6.40 Vidzemē apgrūtināta braukšana ir pa Vidzemes šoseju un Valmieras šoseju attiecīgi no Rīgas līdz Augšlīgatnei un no Murjāņiem līdz Braslai. Tāpat Vidzemē apgrūtināta braukšana ir pa autoceļu P27, kas savieno Smilteni un Gulbeni.

Latgales virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa Daugavpils šoseju, pa autoceļu Tīnūži-Koknese, kā arī Rēzeknes šosejas posmā no Jēkabpils līdz Kristakrogam.

Savukārt Kurzemē braukšana ir apgrūtināta pa Ventspils šoseju no Strazdes līdz Ventspilij, pa autoceļu P130, kas ved caur Kandavu un Sabili, kā arī pa autoceļu P120 Talsi-Stende-Kuldīga.

LVC aicina autovadītājus būt piesardzīgiem un izvēlēties ceļa seguma stāvoklim un redzamībai atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un stilu.

Kā ziņots, no 1.decembra līdz 1.martam automobiļiem un autobusiem, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas, ir jābūt aprīkotiem ar ziemas riepām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu