Karmena, kura Priekuļos uzstājusies klausītāju miljoniem, iezīmē gaidāmā klipa ideju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karmena Puķjāne
Karmena Puķjāne Foto: publicitātes

21 gadu vecā jūrmalniece Karmena Puķjāne, kura iemantoja slavu šovā "X Faktors" ar paziņojumu, ka reiz Priekuļos uzstājusies klausītāju miljoniem, kopā ar izpildītāju ar skatuves vārdu Ar4a ierakstījusi dziesmu "Pelēkais bīts" un gatavojas izdot videoklipu. Viesojoties raidījumā "Extra Faktors", Karmena iezīmēja klipa ideju.

"Daudzi fani man prasa, kad būs klips gatavs," par slavu nesūrojas jaunā dziedātāja. 

"Mēs pie tā vēl strādājam, jo tam ir vajadzīgs laiks un mēs gribam, lai tas klips būtu ļoti labs," fanus mierina Karmena.

Viņa iezīmē klipa ideju: "Mums ir ideja, ka pats Ar4a būs kā klauns un tur apkārt būs mazi bērni. Tad mums ir ideja, ka viņš iet uz ielas. Un pašās beigās ir atvadas - viņš atlaiž manu roku, un es aizeju prom."

Uz raidījuma vadītāju jautājumu, vai Karmena seko līdzi "X Faktoram", viņa atbild noraidoši. "Pēc tā, kad es uzstājos, es tā īpaši vairs neskatos. Esmu dzirdējusi, ka šovs vairs nav interesants."

Foto: "X Faktors" pusfināls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu