Futbola klubs "Jelgava" pastiprina sastāvu ar vārtsargu Māliņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Futbola vārtsargs Germans Māliņš.
Futbola vārtsargs Germans Māliņš. Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas futbola vārtsargs Germans Māliņš atstājis valsts čempioni "Riga" un pievienojies citai pašmāju komandai "Jelgava", kuru arī nākamajā sezonā turpinās vadīt Marians Pahars, paziņojis klubs.

Pirms iepriekšējās sezonas 31 gadu vecais Māliņš pēc diviem gadiem RFS rindās pievienojās "Riga" komandai, tomēr cīņā par pirmā vārtsarga vietu zaudēja Robertam Ozolam, kurš uzskatāms par vienu no šī gada virslīgas spilgtākajiem futbolistiem.

Nu Māliņš nolēmis pievienoties "Jelgavai", parakstot viena gada līgumu. Viņš ir 2010. un 2018.gada Latvijas čempions, turklāt savulaik viņš pārstāvējis arī Baltkrievijas grandu Barisavas BATE, kur gan viņam bija maznozīmīga loma.

Tuvu līgumam ar Jelgavas klubu ir arī kāds aizsargs, kurš Pahara vadībā spēlējis Latvijas nacionālajā izlasē. Tiklīdz tiks nokārtotas visas formalitātes ar futbolista iepriekšējo vienību, Zemgales komanda ziņos par vēl vienu šīs ziemas transfēru.

Atšķirībā no pērnās ziemas šoreiz "Jelgavai" nenotiks tik kardinālas sastāva izmaiņas. Komandu oficiāli pametuši četri spēlētāji - vārtsargs Jānis Krūmiņš, aizsargs Vjačeslavs Jemeļjaņenko, pussargi Rjotaro Nakano (karjeru turpinās Japānā) un Maksims Rafaļskis.

Savukārt vienībā paliks virkne futbolistu, ar kuriem iepriekš parakstīti ilgtermiņa līgumi: Vladislavs Kurakins, Viktors Litvinskis, Marks Kurtišs, Andris Krušatins un Daniils Hvoiņickis. Tāpat komandā turpinās spēlēt leģionāri Jaels Eisdens, Naims Šarifi un Gurams Lukava. Ar pārējiem futbolistiem šobrīd notiek sarunas par iespējamo sadarbības turpināšanu.

Aizvadītajā sezonā "Jelgava" virslīgā ieņēma sesto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu