IKEA Latvija pašlaik strādā 365 cilvēki; meklē vēl dažus desmitus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
IKEA veikals Rīgā
IKEA veikals Rīgā Foto: Joakim Klementi / Postimees/

IKEA Rīgas veikalu apmeklē arvien vairāk cilvēku no visām Baltijas valstīm, tāpēc IKEA Latvija paplašina komandu, lai nodrošinātu visērtāko iepirkšanos. Kopš Latvijā atklāts pirmais veikals, uzņēmumam ir pievienojušies vēl 100 darbinieki - šobrīd IKEA Latvija strādā 365 cilvēki, un izaugsme turpinās - izsludināti vairāki desmiti vakanču, norāda IKEA pārstāvji.

“Lai gan vietējā tirgū mēs aktīvi darbojamies tikai mazliet ilgāk par trīs mēnešiem, pārdošanas rezultāti rāda, ka cilvēki ir apmierināti ar mūsu piedāvājumu. Daudzo apmeklētāju ērtībām nepieciešams vairāk darbinieku, lai nodrošinātu pircējiem vislabāko pieredzi IKEA veikalā un restorānā, kur jau šo dažu mēnešu laikā ir pārdoti desmitiem tūkstoši preču un ēdiena porciju,” nepieciešamību pēc papildu darbiniekiem skaidro IKEA Latvija veikala vadītāja Inga Filipova.

Lai apkalpotu lielo pircēju skaitu, IKEA Latvija meklē vairākus desmitus papildu darbinieku: veikala kasierus, preču papildinātājus, telpu uzkopšanas darbiniekus, kā arī darbiniekus klientu apkalpošanas nodaļā, bērnu rotaļu laukumā un drošības dienestā.

“IKEA atšķiras no citiem ar savu unikālo darba kultūru. Apvienojot tādas zviedru vērtības kā kopība un vienkāršība, uzņēmumā ir radīta demokrātiska darba vide bez tradicionālās hierarhijas. Uzņēmuma vadība un pārējie darbinieki izmanto vienas ģērbtuves un pusdieno vienā restorānā. Tajā pašā laikā mēs piedāvājam konkurētspējīgu atalgojumu, veselības apdrošināšanu, apmācības visiem darbiniekiem, kā arī karjeras izaugsmes iespējas un citas priekšrocības,” stāsta I. Filipova. “Šogad IKEA tika atzīts par Lietuvā labāko darba devēju mazumtirdzniecības nozarē, un mēs vēlamies kļūt par labākajiem arī Latvijā.”

IKEA Latvija piedāvā gan pilna, gan nepilna laika darbavietas, dodot iespēju apvienot darbu ar mācībām un atstājot vairāk laika ģimenei, hobijiem un citām interesēm. Vakanču saraksts un plašāka informācija pieejama tīmekļa vietnē www.IKEA.lv.

Baltijas valstīs lielākais IKEA veikals Rīgā tika atvērts šī gada 30. augustā. Teju 35 000 kvadrātmetru lielajā veikalā pieejamas gan mājokļa labiekārtošanas preces, gan zviedru ēdieni, kurus var nobaudīt IKEA restorānā un Bistro. IKEA ir ģimenēm draudzīgs veikals ar uzraudzītu rotaļu laukumu bērniem, vairākām spēļu zonām restorānā un citur veikalā, kā arī bērnu aprūpes telpām un ģimenes autostāvvietām.

IKEA mērķis ir radīt labāku ikdienas dzīvi daudziem. Viena no IKEA pamatvērtībām ir ilgtspēja ikdienas darbā, un uzņēmums atbalsta ar bērnu labklājību un vides aizsardzību saistītas iniciatīvas. IKEA jau kopš uzņēmuma dibināšanas 1943. gadā Zviedrijā piedāvā laba dizaina, funkcionālas mājokļa labiekārtošanas preces par pieejamu cenu. Šobrīd pasaulē ir vairāk nekā 400 IKEA veikalu vairāk nekā 50 valstīs, bet Latvijā pirmais IKEA veikals vēra durvis 2018. gada 30. augustā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu