Kā Armands Simsons Ziemassvētkos piepilda savu bērnu vēlēšanās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties Ziemassvētkiem, dāvanu sarūpēšana kļūst par katras ģimenes svarīgāko uzdevumu. Interneta veikals 220.lv skaidro, kādas svētku tradīcijas ir Latvijā populārā četru meitu tēva Armanda Simsona ģimenē. Armands atklāj, ka viena no tām ir vēstuļu rakstīšana Ziemassvētku vecītim jeb, kā saka viena no meitām, - ZIEMASSVĒTKAM, lai apzinātu, ko nu kurš visvairāk vēlas saņemt dāvanā.

Ziemassvētki nelīdzinās nevieniem citiem svētkiem. Armands Simsons uzskata, ka Ziemassvētki ir brīnumu un cerību piepildījuma laiks. Bērniem neapšaubāmi dāvanu saņemšana ir viens no šo svētku gaidītākajiem notikumiem, tomēr, lai kāroto saņemtu, nākas nedaudz pacensties. Armands atklāj, ka viens no veidiem, kā viņa meitas pastāsta par savām kvēlākajām vēlmēm Ziemassvētku vecītim, ir vēstuļu rakstīšana.

“Katru gadu meitenes jau laikus sāk gatavot savu vēlmju sarakstu. Ziemassvētku vecītis tiek uzrunāts personīgi, un viņam tiek pastāstīts, kā ir gājis. Vai mamma un tētis ir klausīti, mājasdarbi pildīti un - veikti uzticētie pienākumi?” stāsta lepnais četru meitu tētis Armands.

Vēlmes, kas mainās ik gadu!

Parasti meiteņu dāvanu sarakstā esot hobijiem un dažādām nodarbībām vajadzīgas lietas. Pieredzē dalās Armands: “Vecākā meita Patrīcija Paula spēlē volejbolu un apmeklē mākslas skolu, tādēļ Ziemassvētkos gaida sportiskas un mākslinieciskas dāvanas. Pērn Paula izteica lielāku vēlēšanos un ZIEMASSVĒTKAM uzrakstīja par jaunu datoru. Līdzās tam tika atzīti arī šādi tādi grēciņi un neizdarības, kas parādīja meitas godīgumu, un par to kārotais tika atnests. Vidējā meita Eimija Pola ir dejotāja, un viņas vēlmes saistītas ar dejošanas atribūtiku. Meita Heidija Petra pārsvarā tīko pēc rotaļlietām, jo ir vēl bērnudārznieka vecumā. Mazākā - Odrija Pērle - pagaidām vēstules ZIEMASSVĒTKAM neraksta, bet vecītis zina, ka mazie bērni ātri aug un parasti sagādā kādas jaunas un glītas drēbītes.”

Kā izvairīties no Ziemassvētku iepirkšanās steigas?

Dāvanu sagādes process var radīt ļoti krāsainu emociju buķeti. Citi dāvanu tīkotāji to izbauda, citi jūtas aizkaitināti, stāvot garajās rindās un cilvēku piepildītajos veikalos. Arī Armands atzīst, ka gatavošanās Ziemassvētkiem ir pārbaudījums, jo jāpagūst viss – sarūpēt dāvanu maisa saturu, izdekorēt māju, un pa vidu vēl jāpārsteidz visa ģimene.

Daudzus gadus Armands ar sievu ir bijuši “rūķi” un skraidījuši pa veikaliem, bet šodien viss tiek darīts, radīts un organizēts, lai taupītu laiku un, protams, arī naudu. Armands Simsons kā vienu no primārajām iepirkšanās iespējām min iepirkšanos internetā. Armands: “Izmantojam 21. gadsimta iespējas un dāvanu maisu piepildām arī attālināti, no mājām, izmantojot internetveikala palīdzību. Atrodi, pasūti, samaksā un saņem ar piegādi uz mājām. Super! Laiks, laiks un vēlreiz laiks ir tas, kā vienmēr trūkst un vienmēr ir par maz. Tad vienkāršs laika taupīšanas veids ir vēlmju piepildījums ar 220.lv palīdzību. Atzīsiet, tas ir ērti!”

Populārākās preces, ko iegādājas 220.lv dāvanu tīkotāji; TOP rotaļlietu saraksts

Ik gadu pircēju skaits, kas izvēlas dāvanas internetā, pieaug, tāpēc 220.lv regulāri papildina sortimentu. Arī šis gads nav izņēmums, un šogad 220.lv, gatavojoties Ziemassvētku iepirkšanās drudzim, piedāvā vēl lielākas izvēles iespējas dažādās preču kategorijās, īpaši rotaļlietu. Lai pircējiem tiktu piedāvāts viss, ko tie vēlas, kopumā 220.lv esošajā sortimentā ir pieejams gandrīz pusmiljons preču, un desmit tūkstoši no tām ir rotaļlietas. Iegādāties preces internetā ir ērti, jo tiek ietaupīts laiks un preces dažu dienu laikā nonāk līdz mājas durvīm. Ir svarīgi iegaumēt, ka populārākās rotaļlietas parasti ir starp biežāk pirktajām precēm, tāpēc interneta veikals 220.lv mudina pirkumus neatlikt un tos veikt laikus.

Kā izvēlēties dāvanu bērnam? Armands Simsons un 220.lv rekomendē vadīties pēc vienkāršiem, bet pārbaudītiem principiem.

#1 Katru gadu rotaļlietu tendences mainās visā pasaulē, līdz ar to ir svarīgi sekot līdzi šā brīža aktualitātēm un pielāgot rotaļlietas bērna interesēm un hobijiem!
#2 Bērnu vēlmju saraksts aug līdzi bērnam, jeb tas, kas bija aktuāls pirms gada, ļoti iespējams, tāds vairs nav šogad, jo bērns ir izaudzis. Tieši tāpēc vienmēr atcerieties, cik vecs ir dāvanas saņēmējs!
#3 Ieklausieties bērna vēlmēs! Uzdāvināt jaunu pidžamu ir praktiski un noderīgi, tomēr, ja bērns ir liels “LEGO” konstruktoru fans, tas var radīt daudz lielāku prieku!

Analizējot bērniem paredzēto dāvanu grozu, 220.lv atklāj TOP5 pirktāko rotaļlietu sarakstu:

 Interaktīvās rotaļlietas -

  1. „Feisty Pets“ un robots “Boxer”;
  2.  “LEGO” konstruktori;
  3.  Droni;
  4.  Virtuālās realitātes brilles;
  5.  Lelles „L.O.L“.

Meklē idejas Ziemassvētku pirkumiem. 

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu