Juceklis uz kosmētikas galdiņa – kā ar to tikt galā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Katrai dāmai ir vismaz pāris kosmētikas produkti, kas rotā vannasistabas plauktu vai īpašu kosmētikas galdiņu, taču, tiklīdz to kļūst pavairāk, haoss var iestāties visai ātri. Lai neapjuktu pašas iegādātajā kosmētikas klāstā, ievies tajā kārtību!

Ņemot vērā kosmētikas daudzveidīgo piedāvājumu mūsdienās, dāmām tās mēdz būt pārpārēm. Sākot ar sejas krēmiem, beidzot ar lūpu krāsām, grima fiksatoriem un grima bāzēm. Turklāt, tuvojoties Ziemassvētku ballēm, jārēķinās, ka īstas lēdijas krājumi drīz vien tiks papildināti. Šādā kaudzē var viegli apjukt un darbdienu rītos zaudēt liekas minūtes, meklējot nepieciešamo. Par laimi, arī pavisam milzīgu kosmētikas produktu haosu var novērst.

Foto: Unsplash

Attīri no liekā un vecā

Kā jau visus tīrīšanas darbus, arī kosmētikas galdiņu sāc ar lieko produktu izmešanu. Izņem ārā visus produktus no atvilktnēm, plauktiem vai galda virsmas un uzmanīgi pārskati. Pārbaudi, vai kosmētikas produktiem nav uzradušies dublikāti, vai daži no tiem nav ar beigušos derīguma termiņu, tostarp arī tie, kurus jau ilgāku laiku nelieto. Nosaki sev limitu, cik daudz ķermeņa losjonu, acu zīmuļu, skropstu tušu u.c. produktu vēlies uzglabāt savā kosmētikas kolekcijā.

Atlasi ikdienā lietotos produktus

Līdzko esi sašķirojusi savu kosmētikas kolekciju, no tās nodali biežāk lietotos kosmētikas produktus, bet īpašo gadījumu produktus, piemēram, mirdzošās acu ēnas vai ķiršu toņa lūpu krāsu ieliec speciālā kosmētikas maciņā vai traukā. Tāpat atliec atsevišķi ceļojuma izmēra kosmētikas iepakojumus un testerus, lai rītos nebūtu lieki jārokas kosmētikas maciņā.

Foto: Unsplash

Atbrīvo vietu

Kritiski apskati kosmētikai atvēlēto vietu – tas var būt neliels vannasistabas plauktiņš vai arī masīvs galds, kas paredzēts tikai kosmētikas glabāšanai. Tādējādi varēsi saprast, cik daudz ikdienas piederumu drīksti paturēt un no cik daudziem produktiem ir jāatbrīvojas.

Iegādājies īpašus traukus kosmētikas uzglabāšanai

Atrodi katram produktam savu vietu – iegādājies īpašus traukus, kur visu uzglabāt. Šobrīd saimniecības preču veikalos ir nopērkamas caurspīdīgas akrila kastes, kurās var izkārtot visu kosmētikas kolekciju. Tāpat lieti noderēs nelielas paplātes smaržām, krēmiem un lūpukrāsām; savukārt otiņas liec īpašā glāzē vai traukā. Ikdienā lietojamos produktus izvieto priekšā, lai tos būtu vieglāk pārskatīt un ātrāk atrast, bet pārējos produktus noliec nostāk. Ja kosmētikas galdiņam ir  nelielas atvilktnes, tur glabā sīkumus, piemēram, matu gumijas, sprādzes un nagu vīlītes.

Foto: Unsplash

Ja iegādājies lielas un masīvas pudeles ar kosmētikas noņēmēju, piemēram, micelāro ūdeni, pārlej to glītā pudelītē, kas iederēsies starp kosmētikas produktiem un lieki neaizņems vietu. Atlikušo produktu novieto vannasistabas skapītī, bet smalko pudelīti papildini pēc nepieciešamības. Tas pats attiecas uz vates kociņiem un plāksnītēm. Arī tās vari novietot īpašos trauciņos, kas pildīs arī dekoratīvas funkcijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu