Girgensons gūst vārtus un sekmē "Sabres" uzvaru NHL spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons (centrā)
Zemgus Girgensons (centrā) Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons otrdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzot Bufalo "Sabres" komandai izcīnīt uzvaru.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (1:1, 0:2, 2:0, 1:0) spēles papildlaikā pārspēja Losandželosas "Kings", pārtraucot piecu zaudējumu sēriju. Bufalo vienība cīņas gaitā atspēlējās no rezultāta 1:3.

Uzvarētāju labā Girgensons vārtus guva pirmajā periodā, tobrīd panākot neizšķirtu rezultātu 1:1.

Latvijas hokejists šajā mačā laukumā pavadīja 12 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā viņš izpildīja 3 spēka paņēmienus, izdarīja 1 metienu pa pretinieku vārtiem, uzvarēja 2 no 2 iemetieniem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"Sabres" sastāvā Džeks Aikels guva 1 vārtus un veica 1 rezultatīvu piespēle, bet Džefs Skiners ar precīzu metienu izcēlās mača papildlaikā, atnesot komandai uzvaru. Savukārt vārtsargs Līnuss Ulmarks atvairīja 26 pretinieku metienus.

"Kings" rindās Džeiks Mains guva 1 vārtus un izdarīja 1 rezultatīvu piespēli.

24 gadus vecais Girgensons šosezon 28 mačos guvis 3 vārtus, veicis 4 rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu -5.

"Sabres" ar 40 punktiem 31 spēlē patlaban ieņem 3. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā, atpaliekot 3 punktus no Toronto "Maple Leafs" un 9 punktu no līgas līderes Tampabejas "Lightning".

Bufalo vienībai iepriekš bija 10 uzvaru sērija, kas ļāva brīžiem atrasties NHL kopvērtējuma līderpozīcijā.

Ar 24 punktiem 32 mačos "Kings" komanda ierindojas Rietumu konferences pirmspēdējā vietā - 14. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu