Lomačenko: Vēlos cīnīties ar tiem, kuri runā pārāk daudz

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vasīlijs Lomačenko
Vasīlijs Lomačenko Foto: AP/Scanpix

Vasilijs Lomačenko vēlas 2019. gadā cīnīties ar tiem pretiniekiem, kuri runā pārāk daudz, intervijā portālam "Boxing Talk" norādīja Ukrainas bokseris.

Lomačenko sestdien Ņujorkā pēc punktiem 12 raundos uzveica Hosē Pedrazu no Puertoriko.

Ukrainas bokseris aizstāvēja savu WBA pasaules čempiona jostu vieglajā svarā (līdz 61,2 kilogramiem), pievienojot tai arī WBO jostu. 

"Vēlos iegūt visus titulus vieglā svara kategorijā un cīnīties pret puišiem, kuri pārāk daudz runā," savus plānus 2019. gadam klāstīja Lomačenko. 

IBF versijā pasaules čempiona josta patlaban ir vakanta, bet WBC tituls pieder 30 gadus vecajam ASV bokserim Mikijam Garsijam, kurš uzvarējis visās 39 aizvadītajās cīņās (30 nokauti). 

Lomačenko jau iepriekš bija izteicies, ka viņš vēlas cīnīties pret Garsiju, lai izcīnītu vēl vienu pasaules čempiona jostu.

Ukrainas bokseris arī atzīst, ka viņš grib spēkoties ar amerikāņiem Teofimo Lopesu un Džervonu Deivisu, kuri esot tie "lielie runātāji".

21 gadu vecais Lopess izcīnījis 11 uzvaras (9 nokauti), bet Deiviss ticis pie 20 uzvarām (19 nokauti) un patlaban ir WBA "Super" čempions otrā pusvieglā svara kategorijā (līdz 59 kg). 

"Man nav svarīgi, kurā svara kategorijā notiek cīņa [pret Deivisu]. Jāskatās, kas tiek likts galdā. Vēl viena dueļa opcija varētu būt cīņa pret Migelu Berčeltu (Meksika), kurš ir izteicies par pāreju uz vieglo svaru," pastāstīja Lomačenko. 

27 gadus vecais Berčelts izcīnījis 35 uzvaras (31 nokauts) un piedzīvojis 1 zaudējumu. Meksikas bokseris patlaban ir WBC pasaules čempions pusvieglā svara kategorijā (līdz 59 kg).

30 gadus vecais Lomačenko, kurš profesionāla boksera karjerā izcīnījis 12 uzvaras un piedzīvojis 1 zaudējumu, nākamgad plānojot aizvadīt vismaz trīs cīņas.

"Pound for pound" rangā, ko veido prestiži mediji un boksa asociācijas, Lomačenko tiek uzskatīts par labāko bokseri pasaulē, vērtējot visu svaru kategorijas kopā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu