Dārta Daneviča par attiecībām ar jaunāku vīrieti: "Tas ir fenomenāli, kā viņš mani audzina"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dailes teātra aktrisi Dārtu Daneviču jau divus gadus vieno romantiskas attiecības ar kolēģi, aktieri Niklāvu Kurpnieku. Intervijā ar TVNET sadaļu "Egoiste" viņa pastāstīja, kā jūtas attiecībās, kurā viņa ir vecāka par savu otro pusīti. 

"Pirmo reizi man ir attiecības ar vīrieti, kurš ir jaunāks par mani (četrus gadus – red.). Man ir bijušas daudzas attiecības ar dažādiem pavērsieniem, un mani jau grūti ar kaut ko pārsteigt šajā dzīvē. Bet šajā savienībā es beidzot sāku saprast, ko nozīmē veidot attiecības," intervijā atklāj Dārta.

Viņa turpina: "Apzinos savas kļūdas, un, kas ir jocīgi vai arī ne, bet cilvēks, kas ir jaunāks par mani, mani māca. Tas ir fenomenāli, kā viņš mani audzina."

Viņa nenoliedz, ka attiecību sākums bijis visai vētrains: "Sākumā bija lielie strīdi un kašķi, jo es ar savu ego un lepnumu. Patiesībā mēs abi esam lepni. Jā, kad ir lepnums un emocijas – tie ir visskarbākie strīdi, kur neviens neklausās. Izkliedz savējo. Tā bija arī senāk – izkliedz un tad risina problēmu. Tagad ir tā, ka es klausos, jo viņa argumenti patiešām ir ar jēgu. Un tad man paliek kauns, ka es kaut ko tik bērnišķīgu un naivu varēju padomāt vai rīkoties savās izdarībās. Viņš to pacieš, un līdzsvars rodas. Attiecības ir smags, smags darbs. Nav tā – es, tu, viens divi trīs, esam kopā."

Šīs ir viņas līdz šim ilgākās attiecības: "Esam divus gadus kopā – manas dzīves intensitātei un raksturam tas ir ilgi. Tas ir rekords. Bet tas mani interesē. Nesteigties, izbaudīt, mācīties..."

Visu interviju ar Dārtu Daneviča lasi šeit!

Foto: "EGOISTE" tiekas ar Dārtu Daneviču

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu